VIVAIODAYS - luonnollista lapsille

Oon siirtynyt hiljalleen käyttämään enemmän luonnollisia tuotteita meikkien ja ihonhoidon suhteen. Omasta meikkipussista löytyy kuitenkin edelleen ihan normikosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita, mutta ne tuotteet mitä pienen Karlan iholle levitän, niissä yritän olla tosi tarkkana. :) Nämä kuvissa näkyvät tuotteet ovat Vivaiodays-merkiltä. Kyseiset tuotteet ovat luonnollisia ja ne on tarkoitettu vauvojen ja lasten herkän ihon hoitoon (tietty näitä voi käyttää myös aikuiset). Sarjalla on kansainvälinen COSMOS ORGANIC -sertifikaatti, mikä edellyttää mm. kunnioittamaan ympäristöä ja käyttämään luonnonvaroja vastuullisesti. Lisäksi kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläimillä. Pakkaukset on 100% kierrätettäviä, mistä plussaa! Näiden pakkausten valmistukseen on käytetty sokeriruokoa.

Sarjaan kuuluu 6 erilaista tuotetta - kosteusvoide, aurinkovoide, rescue geeli, hiusten hoitosuihke, puhdistusvesi ja shampoo. Aurinkosuoja hankitaan vielä kesäksi Karlalle, sitä ei näy näissä kuvissa.

Karlan iho on ollut pienestä asti ihan hyvässä kunnossa. Välillä hänelle on tullut jalkoihin pieniä kuivia kohtia, joihin oon käyttänyt ihan perusvoidetta. Pienillä vaippa-alue voi välillä punoittaa ja siihen kosteusvoiteet, talkki tai hoitava geeli yleensä auttavat. Shampoota ollaan myös käytetty pieni määrä kerrallaan kylvyn yhteydessä, ei tosin jokaisella kylpykerralla. Karla tykkää sormiruokailla ja ruokaa löytyy usein myös tukasta, joten kylvyssä käydään aika ahkerasti. :D Tää Vivaiodays-merkin shampoo jättää tukan sileän tuntuiseksi. Karlan tukka ei mee shampoota käyttämällä niin helposti myöskään takkuun. Shampoo on hellävarainen, se ei kirvele silmiä eikä sisällä saippuaa. Tuote tuoksuu ihanalta kuten kaikki nämä muutkin. :) Sellaisia raikkaan ja luonnollisen tuoksuisia.

Karlan tukka on kasvanut viime aikoina aika paljon ja shampoon lisäksi myös hoitosuihke on auttanut siinä, ettei tukka mee niin helposti takkuun. Hoitosuihke lupaa selvittää hiuksia, antaa kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä. Sitä voidaan käyttää joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin (tätä ei siis pestä pois). Suihke ei tahmaa tukkaa ja on silikooniton. Tuotteen pääainesosana on kameliaöljy. Tätä voi turvallisesti käyttää lapsilla, sillä se ei sisällä parabeenejä, propleeniglykolia, silikoneja, petrokemikaaleja, etanoliamiineja, synteettisiä väriaineita, alkoholia, ftalaatteja, vehnää/pähkinää, eikä synteettisiä tuoksuja.

Puhdistusvesi on usein meillä hoitolaukussa mukana. Se on kätevä kylpyjen välissä, mutta myös reissussa ollessa esim. junamatkoilla eväiden syönnin jälkeen. Oon siis vaan kostuttanut vanulappuun puhdistusvettä ja pyyhkinyt tarvittavan kohdan vanulapulla. Tuote puhdistaa hellävaraisesti.

Kosteusvoide (alapuolella olevassa kuvassa vasemmalla puolella oleva) imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Voide ei oo koostumukseltaan kovin paksua. Kosteusvoiteen pääainesosat ovat aprikoosiöljy, makean mantelin ja kauran öljy sekä kurkkuvesi. :)

Yläpuolella olevassa kuvassa näkyvä geelivoide lupaa rauhoittaa ihoa. Se sopii kasvoille, huulille ja vaippa-alueelle, joka voi ärtyä helposti. Tuotteen sisältämä orgaaninen auringonkukka ja manteliöljy rauhoittavat ihoa. Karlalle oon laittanut tätä sen jaloissa oleviin pieniin karheisiin ja kuiviin kohtiin. 

Kiva ja luonnollinen sarja siis! :)

Lisätietoa tuotteista löydät esim. täältä.

*Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu testaukseen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lieeda
,
Karlassa on kyllä ihan isänsä piirteitä! Nätin näköinen tyttö:)
VeraKautto
VeraKautto,
Kiitos kommentista! <3 Ja jep! Karla on kyllä ihan Ollin näköinen. 😃 😊
nouw.com/verakautto
Ronjaemmiina
Ronjaemmiina,
Ihania kuvia ja tuotteet vaikuttaa mahtavilta! On hienoa että aletaan pikkuhiljaa siirtymään luonnonkosmetiikkaan ja tarjontaa alkaa löytyä enemmän 😊
nouw.com/ronjaemmiina
VeraKautto
VeraKautto,
Voi kiitos tosi paljon ja niinpä! <3
nouw.com/verakautto