Voita aurinkotuotteet

Nyt on tosi halpoja äkkilähtöjä ja itsekin nappasin aamulla rakkaan ystäväni kanssa lomamatkan! Huomenna kerron minne päin maailmaa me lähdemme, itseasiassa jo tämän viikon perjantaina. Ensimmäisenä ajattelin pakata matkalaukkuun mukaan lempimerkiltäni Lumenelta aurinkorasvan, sekä ihoa rauhoittavan After Sun kosteusvoiteen. Ihan luottotuotteet kun lähtee ulkomaanmatkalle :) Jos sinullakin on suunnitteilla lomamatka näin loppukesälle tai alkusyksylle, osallistu ihmeessä arvontaan ja suojaa ihoasi auringolta ja palamiselta. Ja onhan tälle elokuulle luvattu Suomeenkin ihan loistavaa keliä.
Arvontaan, jossa voit voittaa nämä kuvissa näkyvät Lumenen tuotteet on aikaa osallistua huomiseen klo: 00.00 saakka. Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta (muista kirjoittaa myös sähköpostiosoitteesi, jos voitat voin ottaa sinuun yhteyttä). Ilmoitan voittajan täällä blogissa mahdollisimman pian.
Edit: Arvonta on päättynyt. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Taru
,
Hyvää lomaa teille, olet sen ansainnut!
Annika
,
Mulla on itseasiassa ensi viikolla luvassa matka Barcelonaan ja on vielä aurinkorasvat hommaamatta! Vuosi toisensa jälkeen on luottotuotteena pysyny Nivean putelit, mutta ois kiva kokeilla myös tota Lumenea. 😊
josefiina
,
mukana arvonnassa! ja ihanaa lomaa sinulle!:)
Roosa
,
Aurinkorasvoille on aina käyttöä!
Tiia
,
Näin erittäin vaaleaihoisena aurinkotuotteille on todellakin tarvetta. Varsinkin nyt kun täällä Suomessakin saa nauttia älyttömän upeaista ilmoista!
Iitu
,
Mukana 😊
Niina
,
Mukaan arvontaan! 😊 Alle kuukausi Rodoksen matkaan eikä ole vielä ostettu aurinkorasvoja. 😉
viiviK
,
huuu mukana!

viivi.korpela@hotmail.com
Marikki
,
Mukana 😊
heli
,
Mukana arvonnassa! Tulis tarpeeseen kun lähden syyskuussa reissuun !