Voita Bareminerals aloituspaketti!

Eli tässäpä lupaamani arvonta kun 200 lukijaa on tullut täyteen. Mietin muutaman päivän mikä olisi sellainen juttu, jonka haluaisin antaa eteenpäin ja josta itsekin tykkään. Olen päätynyt tähän Bareminerals meikkien starttipakettiin, josta olen jo useampaakin kertaan postaillut :) Valitsin sen arvonnan kohteeksi, koska olen itse ollut todella tyytyväinen näihin meikkeihin ja on kiva, että joku muukin pääsee tutustumaan kyseisiin Bareminerals meikkehin, jotka ovat ehdottomasti omia suosikkejani! :)

Eli jos olet rekisteröitynyt lukijani ja haluaisit tutustua näihin minun suosikkimeikkeihini, niin kommentoi tätä juttua vaikkapa vain sanalla "osallistun".  Vain yksi kommentti/lukija :)

Kommentointiaikaa on tästä päivästä lähtien kaksi viikkoa eteenpäin, eli 19.8 perjantai-iltana kirjoitan lappusille kaikkien osallistujien nimen ja pikkusiskoni Linnea saa nostaa hatusta voittajan nimen. Otan yhteyttä paketin voittajaan ja hän saa valita Feelunique sivuilta itselleen sopivan starttipaketin sävyistä vaalea / keskiruskea / tumma, jonka sitten maksan ja lähetän voittajalle postitse.


Tässä linkkiä jo tekemiini Bareminerals meikkipostauksiin, josta saat lisätietoa näistä meikeistä. 


Ja alla kuvia mitä arvonnan kohteena oleva Bareminerals Get Started meikkipaketti sisältää:


Minun pakettini on vaalealle ihonsävylle tarkoitettu, mutta paketin voi valita myös tummemmissa pohjaväreissä. Eli lyhyesti sanottuna paketti sisältää kaksi erisävyistä mineraalimeikki pohjaväriä, poskipunan, kiinnittävän pintapuuterin, peitevärin sekä kolme laadukasta sivellintä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Repa,
Pihla,
Pilvi,
Voi apua, tämä tulisi niin tarpeeseen! <3
www.blogger.com/profile/130186931933730822
Emilia,
Sussu,
Osallistun (: (laitan tän kommentin nyt tälleen ku se ei anna laittaa silleen lukijana)
dogs-mylifesussu.blogspot.com
Jennii,
Osallistun! ((: Oon lukenut blogiasi jo pitkään mutta tänään vasta sain aikaseksi liittyä lukijaksi ((: parempi myöhään kun ei milloinkaan!
www.blogger.com/profile/113659657159288100
Sanni,
merenhelmi,
Kilpailuaika loppuu nyt klo: 19.38. Kommentteja on yhteensä 112. Onnea kaikille! Nyt lähden tulostamaan tämän osallistujalistan, kohta selviää voittaja! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167