voita matka pariisiin

Heippa kaikille. Tulin vinkkaamaan teille näin sunnuntai-illan kunniaksi upeasta kilpailusta Indiedaysin ja L’oréal Parisin kampanjaan liittyen. Jos et ole vielä osallistunut L’Oréal Paris Preference-tähti kilpailuun, kannattaa siihen ottaa osaa viimeistään nyt. Kilpailun voittaja pääsee nimittäin 2000 euron arvoiselle viikonloppulomalle Pariisiin valitsemansa avecin kanssa. Minusta olisi ihanaa lentää Pariisiin viettämään viikonloppua tässä kaikkien syyskiireiden keskellä vaikka äidin, poikaystävän tai rakkaan ystävän kanssa. Tähän kilpailuun voit siis osallistua ottamalla itsestäsi ja hiustyylistäsi kuvan Instagramiin ja lisäämällä otokseen seuraavat tägit: #preferencetähti ja @indiedays_official. Vaikka heti huomenna maanantaiaamun koittaessa voit napata kuvan omalle Instagramin-tilillesi esimerkiksi ihan arkilookista ja muistaa vaan merkitä edellä mainitut tägit kuvaan mukaan. L’Oréal valitsee voittajan kolmen eniten tykkäyksiä saaneen joukosta.
Jos et omista instagram-tiliä tai et haluaisi jakaa omaa kuvaa, voit kuitenkin osallistua tuotepalkintojen arvontaan tykkäämällä omasta lempparikuvasta Indiedaysin kampanjasivulla täällä. Indiedays arpoo pääpalkinnon lis��ksi 10 tuotepalkintoa, joissa voi voittaa valitsemansa hiusvärin ja Elnett-stailaustuotteita. Osallistumisaikaa kuvakilpailuun, sekä tuotepakettien arvontaan on 26.10 saakka.
#preferencetähti ja @indiedays_official
Mielestäni kampanjasivuilla on monia oikeasti tosi upeita hiustyylejä, jotka kannattaa kurkata täältä ja saada niistä mahdollisesti uusia vinkkejä omienkin hiuksien laittoon, eikä kannata unohtaa osallistumista :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

iita
,
Miksi sulla on kaikissa kuvissa nuttura? Ois mukava nähdä kuvia kun sulla on hiukset auki tai laitettu edes vähän erilailla 😊 hyvää syksyä 😊
merenhelmi,
Nuttura on niin helppo, nopea ja kätevä tapa saada hiukset kivasti 😊 Mutta kiitos toiveesta! Laitan lähiaikoina myös sellaisia kuvia, joissa minulla on hiukset auki 😊 Hyvää syksynjatkoa sinullekin ja kiitos kommentistasi.
merenhelmi.indiedays.com
Justjoo
,
Miksi mainostat jotain hiusväri kampanjoita, vaikket itse edes käytä tuotteita eli värjää hiuksia? Kannattaisiko jättää joku yhteistyö tekemättä joskus. 😊
merenhelmi,
Hei!

Tämän postauksen pointtina oli kertoa teille kilpailusta, josta voi voittaa 2000 euron arvoisen lomatkan Pariisiin. Teen blogissani yhteistyötä vain sellaisten merkkien kanssa minkä tuotteisiin uskon (Lumene, Loreal, Nokia, Nespresso, Flow kosmetiikka jne). Saan tosi paljon yhteistyöehdotuksia, mutta olen lähtenyt mukaan vain murto-osaan kaikista ehdotuksista.
merenhelmi.indiedays.com