Voittaja on yksin

Tulin nopeasti käymään vielä blogissani. :) Kirjoitin teille huomiselle kosmetiikkajuttuja valmiiks ja vietettiin Lempin kanssa rentouttavaa kauneusiltaa. Jälleen. :) Tehtiin iltapalaaa ja Lempi suuntasi huoneeseensa lukemaan ruotsia... Minä laitoin jotain äidin levyjä soimaan ja ihanaan Katriinan kaupasta ostettuun suolakiveen tuikun tuomaan tunnelmaa iltaan:) Tykkään tosta hurjan paljon. 
Just nauroin Lempille kuinka kerroin edellisessä postauksessani terveellisistä elämäntavoistani... Ja nyt syön täällä suklaata teen kanssa. No, sallin itselleni sen yhden, korkeintaan kaksi herkkupäivää viikossa!!:) Ja äidin suosittelemana aloitan juuri lukemaan Paulo Coelhon kirjaa nimeltä: Voittaja on yksin. Olen tykännyt Coelhon kirjoista ja tämä vaikuttaa aivan todella mielenkiintoiselta.
"Paolo Coelhon uusin romaani Voittaja on yksin tarkastelee aiheita, jotka inspiroivat miljoonia lukijoita ympäri maailmaa: todellisen minuuden etsimistä ja sitä, kuinka yltäkylläisyys ja ahneus voivat johtaa ihmissuhteiden ja henkisten arvojen rapistumiseen." 
 Hyvää yötä ja parasta viikonloppua. <3 Aamulla esittelen teille ripsivärin, jonka olen todennut yhdeksi parhaimmista, mitä olen ikinä käyttänyt. Hyvää yötä, olette mahtavia lukijoitani<3. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tuija Rämö,
Sain itse samaisen kirjan joululahjaksi viime jouluna, oli ihan hyvä muttei mielestäni parasta Paulo Coelhoa. Odotin enemmän 😊
www.blogger.com/profile/138244643706420122
merenhelmi,
Moi Tuija! 😊

Aijaa okei! Itselläni on odotukset aika korkealla, saa nähdä miten käy. 😊

Kiva kun kommentoit! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Oletko lukenut jane austenin kirjoja?