Vuoden 2016 luetuimmat

Kokosin tähän viime vuoden luetuimpia postauksia. On aina tosi mielenkiintoista nähdä mitä postauksia on eniten luettu ja mitkä aihealueet teitä on kiinnostanut eniten. Saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan niin elämän, mutta tietenkin sitä kautta myös postauksien suhteen.
Yksi näistä luetuimmista postauksista oli Vuosien jälkeen -postaus, jossa otin blogiini mukaan kuvien merkeissä yhden elämäni rakkaimmista ja pitkäaikaisimmista harrastuksista. Kun muistelen lapsuuttani ja nuoruuttani, liittyy kyseiseen harrastukseen hurjan paljon hyviä muistoja, jotka eivät koskaan unohdu. Välillä minulta kysytään sitä, että kadunko tanssin lopettamista niin voisin vastata, että en oikeastaan. Joskus täytyy luopua jostain, että saa jotain uutta tilalle. Nyt nautin mm. joogasta, lenkkeilystä, uinnista, kuntosalista ja kotitreeneistä. Mutta toki olisi esimerkiksi hauska kokeilla jotain minulle ihan uutta tanssilajia kuten salsaa, etenkin kun vahva tanssipohja on kuitenkin ns. valmiina. Ja toki voisin palata jossain vaiheessa (kun aikataulut antavat paremmin periksi) ihan balettitunneillekin, se on kuitenkin ollut minulle älyttömän tärkeä laji vuosien ja vuosien ajan!
My new Burberry -laukkupostaus nousi myös ihmeen korkealle. Kuvassa näkyvä laukku on mulla usein arkikäytössä ja tästä olenkin tykännyt kovasti!
Kokemuksia Regulatpro entsyymivalmisteesta -postauksessa kerron miten Regulat auttoi itselläni erilaisiin pieniin terveyteen liittyviin ongelmiin, joiden kanssa olin aiemmin kamppaillut.
Mökillä -postauksessa juttua kesän (muistaakseni) ensimmäisestä mökkireissusta. Olin tuohon aikaan melko paljon töissä, joten vapaaviikonloppu mökillä hyvässä seurassa teki hyvää!
Kauppakassin sisältö -postauksessa kurkistetaan mitä kaupasta sillä kertaa tarttui mukaan. Tällaisen postauksen voisin toteuttaa uudelleenkin tässä jokin päivä?
Makeanhimosta ja karkkilakosta -postaus kertoo nimensä mukaisesti makeanhimosta ja karkkilakosta. Yllätyin muuten siitä miten loppujen lopuksi helppoa on irtautua karkeista ja ylipäätään valkoisesta sokerista. Toki alku on vaikeaa, välillä tosi hankalaa, mutta pikkuhiljaa alkaa helpottamaan. Se on myös hyväksyttävä, että joskus esimerkiksi nälkäisenä ja väsyneenä sokerin himo saattaa iskeä ja todennäköisesti iskeekin... Silloin on hyvä muistaa, että esimerkiksi lasi vettä, kuppi yrttiteetä tai marjasmoothie voi viedä sen olon hyvinkin nopeasti mennessään!
Yksi loppuvuoden postauksista nousi myös listalle nimittäin postaus opiskeluista ja niiden etenemisestä. Kyseisessä jutussa avaan asiaa melko suppeasti, mutta ehkä jotain laajempaa opiskeluihin liittyvää postausta voisi kirjoittaa kasaan tässä alkuvuoden puolella? Pian alkaa esimerkiksi kandin ahertaminen ja aikalailla viimeiset kandivaiheeseen kuuluvat kurssit...
Hyvinvointi arjessa -postauksesta löytyy pitkät listat asioista, joihin pyrin kiinnittämään huomiota arjessa, jotta olo olisi ainakin suurimman osan ajasta energinen sekä jaksaisin mahdollisimman hyvin opiskella, tehdä töitä, liikkua ja niin edelleen. Toki minulla on varmasti vielä paljon opittavaa, mutta askel kerrallaan.

Listalla oli myös postaus kehonkoostumusmittauksesta. Mittaus oli kieltämättä tosi mielenkiintoinen ja aion jossain vaiheessa mennä siihen uudelleen, katsoa onko tullut kehitystä jne.
Suosituimpia vuonna 2016 olivat terveyteen ja hyvinvointiin sekä yliopisto-opiskeluun liittyvät postaukset. Myös asukuvat ja kosmetiikkapostaukset olivat nousseet korkealle. Kertokaa ihmeessä ovatko samat aihealueet edelleen niitä, joita te haluaisitte eniten lukea?

Ps. Pahoittelen pientä sekoilua kun jouduin teknisten ongelmien vuoksi korjaamaan postausta moneen kertaan ja vasta nyt sain oikean version postauksesta julkaistua!

Tykkää-merkinnät