Vuoden 2017 luetuimpia postauksia

Hei taas! Toivottavasti vuosi 2018 on lähtenyt kaikilla hyvin alkuun. Tämän vuoden ensimmäiseen postaukseen ajattelin koota vuoden 2017 luetuimpia postauksia. Viime vuonna toteutin samanlaisen postauksen.
Onnellisia uutisia (joulukuu)

Koko vuoden luetuimmaksi postaukseksi nousi vähän aikaa sitten täällä blogissa julkaistu postaus, jossa kerroin vauvauutisista. Pian meitä on kolme! <3
Nopea ja helppo keskivartalotreeni kotona (syyskuu)

Postaus nopeasta ja helposta treenistä kotona.
Viikon kuulumisia ja hyviä uutisia! (kesäkuu)

Otettiin kyseisen postauksen kuvat nopeasti siskoni kanssa eräs iltapäivä perheeni pihassa, kun oli ihanan lämmintä ulkona. Tuolloin mulla oli töistä monta vapaapäivää putkeen, otettiin omalla terassilla aurinkoa, tehtiin salaattia mamman kasvimaan yrteistä ym, tehtiin pihatreenejä äidin ja siskojen kanssa, käytiin lenkillä, oltiin mökillä, tehtiin itse jäätelöä jne. Olin iloinen myös siitä, että mulle ja poikaystävälleni tuli molemmille kandityöstä 4 arvosanaksi. Oli helpottunut ja hyvä olo, kun viime kevään projekti saikin hyvän päätöksen.
Kysymyksiin vastauksia osa 1 (tammikuu)

Muistin, että tämä postaus olisi ollut paljon vanhempi, mutta kyllä se vaan oli julkaistu tammikuun alussa! Kyseisessä postauksessa vastailin teidän lukijoiden laittamiin kysymyksiin.
Helpot maidottomat ja gluteenittomat välipalat (toukokuu)

Kolme erilaista välipalavinkkiä (gluteeniton, maidoton). Jos haluatte, voin tehdä enemmän postauksia gluteenittomista ja maidottomista esim. aamu-, väli- ja iltapaloista?
Vinkki treenivaatteisiin liittyen ja smoothieohje (helmikuu)

Postauksessa kerroin mm. Aim’n merkin trikoista, joista tykkään kovasti! Mukana myös terveellinen ja hyväksi todettu vihersmoothieohje. :)
Kesäilta Helsingissä (heinäkuu)

Asu Helsingin reissulta. Meillä oli siskojen kanssa tosi kiva pieni hotelliloma Helsingissä viime kesänä. Istuttiin kahviloissa, käytiin jätskillä, kierreltiin kauppoja, käytiin Hietsun kirppiksellä, istuttiin hotellin aamupalalla varmaan kolme tuntia :D, kierreltiin illalla pitkin aurinkoista Helsinkiä jne. Tällainen reissu ollaan toteutettu nyt jo kahtena kesänä peräkkäin ja ehkä ensi kesänä taas uudelleen.
Mitä syksyllä? (syyskuu)

Tässä postauksessa kerroin mitä suunnitelmia mulla oli viime syksyä varten esim. opintoihin ja töihin liittyen.
Rento asu ilta-auringossa (heinäkuu)

Tulipas ikävä kesää, kun katsoi näitä kuvia! Ja muistui taas mieleen miten paljon helpompaa kesällä kuvaaminen on, kun valoa riittää ihan iltaan saakka!
Lempi (huhtikuu)

Postaus pikkusiskostani Lempistä. :) Otettiin kuvat just ennen keilaamaan lähtemistä, meillä oli tosi hauska ilta tuolloin, kun Lempi oli käymässä meidän luona Kuopiossa.
Kotitreeni ja FitWoodin treenipöytä (joulukuu)

Tämäkin postaus oli noussut yllättävän korkealle, vaikka tästä ei oo pitkä aika, kun julkaisin tämän. Jos kotitreenijutut kiinnostaa niitä voin tehdä enemmänkin. :) Toki nyt liikkuminen on vähän haastavampaa, mutta ainakin viimeistään ensi kesänä treenipostaukset voisivat tulla ajankohtaiseksi. Tällä hetkellä liikun tietenkin vaan sen mukaan mikä tuntuu hyvältä. :)

Mukavaa iltaa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

maria
,
Sulla näyttää olleen mukava vuosi! 😊 Useamman vuoden sun blogia lukeneena innolla odotan mitä kaikkea tänä vuonna tulee tapahtumaan!
Veera
,
Pakko sanoa, että on aina tosi kiva kuulla jos joku on ollut niin pitkään mukana. 😊 <3 Tästä tulee ainakin hyvin erilainen vuosi, mutta odotan kyllä kaikkea uutta kuten sitä, että pääsee elämään arkea pienen vauvan kanssa. 😊 Mukavaa viikkoa!
Marine
,
Mielellään lukisin ideoita gluteenittomista välipaloista yms..ja olisi mukava lukea vauvahankinnoista mutt ymmärrän jos et niitä halua tuoda julki.
Veera
,
Kiitos postausvinkeistä, laitan noi ideat talteen! 😊
Myy
,
Kiinnostaisi tietää oletko muuttanut ruokavaliotasi mitenkään raskauden aikana? Kun olet kertonut vatsaoireistasi niin onko raskaus vaikuttanut näihin ongelmiin tai sun vointiin yleensäkin miten?
Veera
,
Moikka! Oon tehnyt muutoksia joo, ihan varmuuden vuoksi. En oo tehnyt mitään älyttömän suuria muutoksia, mutta esim ennen välttelin aika paljon mm. maitotuotteita enkä syönyt lihaa, mutta nyt oon välillä syönyt lihaa ja maitotuotteita (sellaisia mitkä sopii mulle paremmin esim. viili, piimä yms). Alkuraskaudessa mulla oli aika paha pahoinvointi noin kuukauden ajan ja se tietenkin vaikutti ruokavalioon, kun ei saanut syötyä lähes mitään... Mutta kun pahoinvointi helpotti, oon koittanut syödä mahd. monipuolisesti ja enemmän esim. kalaa mitä aikaisemmin. Ja tietysti ruokavaliosta on jäänyt pois paljon sellaisia mitä nyt raskaana ei suositella syömään, että siinä mielessä onhan tää tosi erilaista kuin aiemmin, kun pitää olla tosi tarkka koko ajan. Tai haluun olla varmuuden vuoksi tosi tarkka ja noudattaa niitä ohjeita mitä saa ja ei saa syödä, että on itsellä sellainen mielenrauha asian suhteen. 😊 Nyt mulla ei oo ollut onneksi mitään vatsaoireita / ongelmia, mutta varmaan just anemian takia tosi väsynyt olo. Tää anemia on ilmeisesti raskauden aikana aika yleistä, vaikka yritän kiinnittää ruokavalioon huomiota ja syön rautalisää, ei hemoglobiini ole kovin korkealla. Mutta jospa se tästä pikkuhiljaa nousisi. 😊 Niin ja sellainen muutos tuli vielä mieleen, että olin melkein puoli vuotta kokonaan ilman kahvia. Sitä en pystynyt yhtään juomaan alkuraskaudessa... Nyt oon välillä juonut vähän kahvia, mutta en lähellekään siinä määrin kuin ennen raskautta. 😊 Ja kaikki esim. superfoodit yms mitä ennen käytin, jäivät tietty myös kokonaan pois. 😊