VUODEN KOHOKOHDAT

Pian olisi taas aika kääntää elämässä sivua ja toivottaa vuosi 2014 lämpimästi tervetulleeksi! Istuimme juuri yhden rakkaan ystäväni kanssa iltaa kilistellen kuohuvalla, sekä muistellen vuoden 2013 tapahtumia..
Mietin tässä juuri kuluneen vuoden mieleenpainuvimpia hetkiä ja ne olivat varmasti (aikajärjestyksessä) ensitapaaminen poikaystäväni kanssa, lukiosta valmistuminen, kesä ja ulkomaanmatkat, blogin siirtyminen Indiedaysille ja samalla bloggaamisesta työn saaminen, syksyllä kauppatieteiden opiskeluiden aloitus (avoimen yliopiston kursseina), sekä syntymäpäivä kun täytin 20 vuotta. Paljon on tapahtunut ja toivottavasti kaikkea ihanaa on myös luvassa tulevana vuonna. Mitkä ovat teidän vuoden 2013 kohokohdat? :)
Nyt jatkan uuden vuoden juhlimista äidin kanssa, suuntaamme terassin porealtaaseen katselemaan raketteja :)
Halauksen kera mitä ihaninta ja upeinta uutta vuotta kaikille, mahtava vuosi on edessä <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Katja
,
hyvää uutta vuotta!
Jenni
,
Mun vuoden 2013 mieleenpainuvin hetki oli varmasti se, kun sain opiskelupaikan. Paljon muitakin mukavia asioita kyllä mahtui viime vuoteen! 😊 Hyvää uutta vuotta, Veera!
Ruusunen
,
Hyvää uutta vuotta, Veera! 😊 Mun vuoden 2013 suurin hetki oli varmaan se kun valmistuin merkonomiksi. Tuntuu aivan omalta alalta! 😊
Anne
,
Hyvää uutta vuotta 2014, olkoon se täynnä onnea ja iloa! Minun vuoden 2013 kohokohdista lukiosta valmistuminen ja opiskelupaikan saaminen olivat tärkeimpiä. Nyt haaveissa olisi päästä käymään ulkomailla:)
merenhelmi
,
Kiitoksia oikein paljon 😊 Samoin sinulle! 😊
merenhelmi
,
Kiitos Jenni! 😊

Opiskelupaikan saaminen on tosi hieno asia ja sen hetken muistaa varmasti aina 😊 Onnittelut koulupaikasta ja kaikkea hyvää vuodelle 2014 <3
merenhelmi
,
Kiitos Ruusunen <3

Koulusta valmistuminen on niin hieno tunne!

Ja tosi mukavaa kuulla, että ala tuntuu omalta 😊

Muistan vieläkin sen hetken kun kävin tekemässä lukiolla viimeisen kokeen ja meinasin purskahtaa itkuun kun palautin sen – olin niin iloinen 😊

Onnea valmistumisesta ja kaikkea hyvää sinullekin vuodelle 2014 <3
merenhelmi
,
Hei Anne ja oikein paljon kiitoksia 😊

Tosi hienoa, että sait opiskelupaikan heti lukion jälkeen, se kun tuntuu olevan aika hankalaa päästä kouluun. :/ Paljon onnea koulupaikan saamisesta ja siitä, että lukiotaival on takana päin. Saat olla tosi ylpeä itsestäsi 😊 Täällä vielä tehdään töitä opiskelupaikan eteen.

Toivottavasti pääset reissuun pian <3 ja kiva kun jätit kommentin 😊
merenhelmi
,
Niin ja unohdin kirjoittaa vielä, että onnea ja iloa sinunkin vuoteen! 😊 <3