Vuoden paras tuote!

Haluan kertoa teille loistavaksi todetusta Forever Living Aloe Vera Gelly tuotteesta, jossa on puhdasta Aloe Veraa tuubissa. Kyseessä on ekologinen tuote, jota voin omien kokemuksien pohjalta lämmöllä suositella teillekin.
Forever Living
Forever on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys. Forever toimii yli 150 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Foreverin kaikki tuotteet perustuvat yrityksen omilla viljelmillä ekologisesti viljeltyyn Aloe veraan. Omien viljelmien ansiosta Forever voi valvoa koko tuotantoprosessia aina taimesta valmiiksi tuotteeksi asti, ja näin se pystyy takaamaan parhaan mahdollisen laadun. Forever tuotteet ovat ekologisia.

Mikä Aloe Vera Gelly? 
+ Aloe Vera Gelly on puhdasta, stabiloitua Aloe Veraa geelimuodossa. 
+ Aloe Vera Gelly -tuotetta voi käyttää päästä varpaisiin. Geeliä voidaan käyttää esimerkiksi kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon, kosteuttajaksi kuiviin hiustenlatvoihin, kutiaviin hyönteisenpistoihin, meikin pohjustusvoiteena, sekä silmänympärysvoiteena. Aloe Vera geeliä voi käyttää jopa limakalvoille, esimerkiksi ikeniin. 


+ Aloe Vera geeli rauhoittaa ihoa esimerkiksi parranajon tai ihokarvojen ajelun jälkeen, sekä viilentää ja rauhoittaa auringossa palanutta ihoa. 


+ Imeytyy nopeasti, kosteuttaa ja ravitsee.
+ Ekologinen ja puhdas tuote. 
+ Ei sisällä rasvaa.
+ Aloe Vera geeli on hajustamaton.

+ Ihanteellinen monikäyttöinen yleistuote kotiin ja ulkomaanmatkoille. Forever tuotteet 

+ Forever Living yritys on ympäristö- ja laatusertifioitu. Forever täyttää esimerkiksi kansainväliset laatu-, ympäristö-, työterveys- ja turvallisuus-sertifikaatit.

+ Tuotteita ei testata eläimillä.

+ Useat kaupoissa olevista Aloe Vera tuotteista sisältää myös kasvin lehteä, joka on turhaa täytettä. Forever tuotteet sisältävät ainoastaan lehden sisällä olevaa geelimäistä ainetta.

+ Forever tuotteilla on 90 päivän tyytyväisyystakuu.  
Hyötykasvi Aloe Vera

Aloe Veran käyttö on luonnonmukainen keino hyvinvoinnin edistämiseksi. Aloe veran, terveellisen ruoan ja liikunnan yhdistelmä on yksi tapa tasapainottaa jokapäiväistä elämää ja tuoda siihen harmoniaa.


Omat kokemukset Aloe Vera Geelistä 
Olen todella paljon tykännyt Aloe Vera geelistä. Minulla oli talven ajan halkailevan kuivat kädet, johon kokeilin lähemmäksi kymmentä eri merkin käsirasvaa, kuitenkin tuloksetta. Olin jo vaipua epätoivoon, sillä minusta tuntui, ettei mikään auta kuiviin käsiini. Kokeiltuani Aloe Vera geeliä, se osoittautui ainoaksi tuotteeksi, jolla sain kädet pehmoisen tuntuisiksi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Aloe Vera kosteuttaa huomattavasti paremmin ihoa, kuin mikään aikaisemmin kokeilemani ihorasva. Geeli imeytyy nopeasti, sekä tuoksuu ihanan raikkaalta. Aloe Vera geeli on monikäyttöinen tuote, jota olen kokeillut myös silmänympärysiholle. Aloe Vera sopii silmänympärysiholle loistavasti, se kosteuttaa ja ravitsee ihoa, sekä imeytyy nopeasti. Rehellisesti sanottuna tässä on tämän vuoden paras tuote mitä olen kokeillut, joten ehdottomasti annan lämpimät suositteluni! :) 
Lisätietoja 
Forever Living tuotteita voi ostaa ainoastaan Forever jälleenmyyjiltä. Jos kiinnostuit Forever Living tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi tuntemaani jälleenmyyjään sähköpostitse (emilia.malinen@hotmail.com) tai puhelimitse (0407194250)
Lisätietoa saat Forever nettisivuilta täältä tai edellä mainitulta Forever -tuotteiden jälleenmyyjältä.
Lähteet Forever Living .


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mizi,
Harmi vain minun kaltaisille henkilöille, jolla tulee JÄRJETÖN ihottuma Aloe Veraa sisältävistä tuotteista...
www.blogger.com/profile/133977979902930460
Anonyymi
,
Olen lukenut, että puhdas aloe vera aiheuttaa äärimmäisen harvoin allergiaa.
Useimmiten on niin, että jos saa aloe veraa sisältävistä tuotteista reaktion,
niin se johtuu tuotteen sisältämistä muista epäsopivista aineista.

Toki aloe veralle itselleen voi olla allerginen, jotkuthan ovat allergisia esimerkiksi tuorekurkulle, mutta aloe veralle todetusti allergisia ihmisiä Pohjoismaissa on oikeasti ihan kourallinen. Harmi tietysti jos niin harvinainen allergia osuu kohdalle :-/
Eveliina,
Voi miten hyvin olet laatinut esittelyn! Kauniit kuvat ja paljon tietoa selkeästi. Tekisi mieli hankkia kyseinen tuote 😊
www.blogger.com/profile/086690126298779610
merenhelmi,
Oi kiitos <3 Kannattaa ehdottomasti hankkia toi tuote, on ollut mielestäni paras tuote mitä olen kokeillut. Kuivat käteni tulivat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihanan pehmeiksi. Tämä toimii! 😊 Hyvää illanjatkoa <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Oonkin menossa ens vkolla noille Forever-kutsuille 😊 kiva tutustua tuotteisiin paremmin...
Anonyymi
,
En tiedä onko aineosia jo muutettu, mutta itse jouduin luopumaan tuosta tuotteesta allergisen reaktion takia. Sitten selvisi ettei se johtunut kasvista, vaan koska siinä oli parabenia. Sama juttu toisen firman aloe vera geelissä, vaikka siinä lukee "luomu". Ärsyttävää, että noinkin "luonnollisiin" tuotteisiin pitää tunkea allergisoivia säilöntäaineita. Mihinkään ei voi luottaa ennen kuin sihtaa sisällysluettelon tarkkaan....