Vuonna 2012...

Olen jälleen yhtä ajoissa kuin kaiken muunkin suhteen aina.. Luonnoksissa jo pitkään odottanut kysymyspostaus saa nyt luvan päästä blogini sivuille, vaikka eletäänkin jo reippaasti vuoden 2013 aikaa! :)Muistelin pienen hetken viime vuotta... 

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?- Tutustunut lapsuuden ystävään ikään kuin uudelleen. :) Täältä uudesta opiskelupaikasta olen saanut hurjasti kavereita ja tutustunut muutamaan tyttöön paremmin, jotka ovat todella ihania ja mukavia! :) 2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?- Matkustanut sellaisiin maihin, joissa en ollut aiemmin käynyt. :) 3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana?- En ole! :) 4. Kerro i parasta muistoasi tältä vuodelta?- Matkat ulkomaille, purjehdusreissu merellä, kesäillat ja mökillä vietetyt lomapäivät ja festarit parhaan ystäväni kanssa. Se päivä kun kirjoitukset olivat ohite ja muutenkin kaikki onnelliset hetket. Lenkit rannalla ja se tunne kun hyväksyy itsensä juuri sellaisena kuin on. Yksinkertaisesti kaikki pienet kuin suuretkin onnellisuuden siivittämät hetket. Tärkeiden ihmisten kanssa vietetty aika ja hauskan pito, juhlaillat ja koti-illoistakin nauttiminen. 5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden (2012)  aikana?
- En harrasta riitelyä. Vaikka olenkin hyvä siinä! ;)Minä:1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana?- Kasvanut henkisesti taas askeleella. Olen muuttunut aika paljon.  2. Oletko lihonut?- En ole onneksi. 3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana?- En ole. :D4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana?- En ole :) Tykkään katsoa leffoja ennemmin kotona. 5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? 
- En, en, en! Ei ole minun juttuni. Korvikset löytyy, ei muuta, enkä haluakaan. 1. Kuka oli paras uusi tuttavuus?- Heidi, Matleena ja monet muut opiskeluystävät. 2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi?- Kyllä. 3. Synnyttikö kukaan läheisesi?- Muutama, mutta ei kukaan minulle erityisen läheinen ihminen. 4. Kuoliko kukaan läheisesi?- Ei. 


5. Mitä haluaisit vuodelta 2013?- Voi mistä aloittaisin. Haluan rakastaa elämää ja tuntea onnellisuutta,. En halua stressata mistään.  Haluan matkustaa ja nähdä maailmaa, sukeltaa meressä ja lähteä valtamerelle purjehtimaan. Menestyä kaikessa mitä teen ja kirjoittaa hienompaa blogia. Olla oman elämäni sankari;) ja muuttaa ulkomaille. Rakastua! Olla vielä kauniimpi sisäisesti ja liikkua paljon, olla kaunis myös ulkoisesti. :) Ja ehkä vähän opiskella... 6. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2012?
- 9.12 kun täytin 19! 


7. Vuoden suurin saavutuksesi?- Töissä suuremman vastuun saaminen ja psykologian kirjoituksissa onnistuminen. 8. Suurin epäonnistuminen?- Ei tule mieleen mitään suurta epäonnistumista. 

9. Kärsitkö vammoista?- En. 10. Mikä oli paras asia, jonka ostit?- MacBook Air kannettava, Iphone ja Alma laukku olivat top kolme!<3 

11. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?- Äidin! Ihmisen joka aina kuuntelee minua, tsemppaa kaikessa mitä teen ja ymmärtää minua oli asia mitä tahansa. :) Elämäni tärkein ihminen. <3 12. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta?- Ei kenenkään. 13. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?- Asusteisiin, vaatteisiin ja matkusteluun. 

14. Mistä innostuit eniten?- Uudesta opiskelupaikasta, töistä, valokuvauksesta, liikunnasta ja juhlimisesta.  15. Vuoden 2012 ihmiset:- Perhe ja rakkaat ystävät. 16. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?- Nyt olen sata kertaa onnellisempi. :) 17. Lihavampi vai laihempi?-  Yhtä sopiva. :) 18. Rikkaampi vai köyhempi?- Ensimmäinen.. :) 19. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?- Olisin toivonut vuoteeni enemmän opiskelua ja liikuntaa. 20. …entä vähemmän?- Stressaavani. 21. Miten aiot viettää joulun?- Vietin kotona joulun. 22. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi?- Olisin jättäny muutamatkin asiat sanomatta... 23. Rakastuitko vuonna 2012?- En rakastunut. En ole koskaan ollut rakastunut. 

24. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli?-  Ei yhtään. Yhden illan jutut eivät ole yhtään minun tapaistani! Ei, ei ja ei! 25. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?- Täydelliset naiset. 26. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?- En vihaa ketään. Tiedän muutamia kenestä en tykkää, mutta en halua vihata ketään. Se ei ole yhtään hyväksi. :) 27. Mikä oli paras lukemasi kirja?- Parantavat ajatukset. 28. Mitä halusit ja sait?- Menestystä. 29. Mitä halusit, muttet saanut?- En päässyt New Yorkiin viime vuonna. 30. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi?- Coco Chanel. 31. Mitä teit syntymäpäivänäsi?- Join viiniä, kävin saunassa, ravintolassa syömässä ja juhlittiin (tanssittiin) koko yö tyttöjen kanssa! :) 32. Ketä kaipasit?- :) 33. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi?- Äiti, Anette ja siskot. 

MUUTA:1. Oletko joutunut tappeluun?- En.2. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana?- Matkustanut lastenlipulla.3. Oletko juonut ”perseitä”?- Tietenkään en... 4. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin?- Voisin periaatteessa katua vaikka miten montaaa asiaa joita olen tehnyt, mutta haluan oppia virheistä ja epäonnistumista. Ne voivat viedä elämää eteenpäin juuri siihen suuntaan kuin haluaakin, vaikka aluksi epäonnistumiset voivat tuntua lähinnä katastrofilta.. Joskus virheet tai epäonnistumiset kolahtaa ja kovaa, mutta loppujen lopuksi ne vain vahvistavat ja kasvattavat ihmisenä, ja voivat tietyllä tapaa olla vain hyväksi. :) 

Kuvat Louis Vuitton - Eric Lartigau

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hahahh 😉 se ensimmäinen mikä tuli mieleen:D uskokaa tai älkää mutta menin viime syksynä 11 vuotiaasta ! Oli naurussa pidättelemistä 😃

Itse olet <333
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Pääsin opiskelemaan 2012 puolella mutta varsinainen opiskelu alkoi 2013 puolella.
Mutta hupsista hyvä kun sanoit! 😃 en itse tajunnut eka 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mainiota!Kannattaa hyödyntää tota jatkossakin. Tolla nuorekkaalla ja nätillä nassulla matkustat varmaan vielä kolmekymppisenäkin lastenlipulla 😃 -A-
Anonyymi
,
oho 😲
merenhelmi,
HEh 😃D! Niimpä, ehkä kannattaa!:) 😉

www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Jep. 😊 Ei niissä ole mielestäni mitään järkeä. 😊 Tai itse en halua harrastaa yhden illan juttuja. Ei ole minua varten!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,