What I need, what I want :)

Moi kaikille. <3 Tytöt tekee juuri Aneten blogiin pientä tai hiukan suurempaa muutosta, joten päätin  tässä aikani kuluksi kasata kollaasin asioista, jotka olisivat hankintalistallani. :) Olisi kyllä paljon tekemistä, kuten vaatekaapin siivousta ja lenkille lähtemisestä äidin kanssa.. Mutta tämä ensin. :)
Mulberryn huivi ja musta laukku ovat toivottavasti jo tämän vuoden puolella minulla piristämässä arkeani. En ihan tiedä milloin menen Helsinkiin ja ulkomaanmatkaa ei näy lähiaikoina toteuvan, niin että pääsisin lentokentän liikkeessä käymään. Jääkin nähtäväksi milloin näiden aika koittaa. :) Toi huivi on niin ihana ja Mulberryn huivien laatuun olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Olisi niin kaunis ja tulisi ahkeraan käyttöön syksy- ja talvipäivinä. :) 
Viime talven tallustin Uggeilla ja miten lämpöiset ja hyvät jalassa ne ovatkaan! En voi kuin kehua, niihin sujauttaa vaikka paljaan jalan ja kengät ovat niin lämpöiset, että toisia yhtä hyviä saa etsiä. Ensin olin aika epäluuloinen uggien ulkonäköen suhteen, mutta ajan mittaan mielipiteeni muuttui ja ne näyttävätkin ihan söpöiltä. Mukavuus voittaa kovien pakkasien yllättäessä. 
Silti toiveissani ovat ruskeat matalapohjaiset saappaat, joita etsin Tukholman reissulta. Ei olla vielä varattu matkaa ja kovasti yritän aikatauluja selvittää matkaanlähtijöiden kanssa. Voi vain toivoa, että päästään Lempin kanssa vaateostoksille Lintun Tukholman shoppailukarttaa hyödyntäen.:) Etsinnässä olisi myös musta tai tummansininen bleiseri ja muutamat tummansiniset farkut talvea kohden. Sellaista. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
Oho ompa iso alennus ! Taidanpa käydä ostoksilla kun lentokentälle pääsen ! 😊
tuolla bagmiss nimisessä blogissa oli kirjotus siittä joten luulisin että ei ole huhu ! 😊
Cia
Cia,
Moikka! noista saappaista sen verran vinkkinä että huutonetistä löysin täydelliset tummat konjakkiset Studio Pollinin saappaat. Itse olisin ne huutanut mutta ovat liian isot mun 37 jalkaan 😟( muuten kyllä vaikuttavat todella ihanilta! 😊
www.blogger.com/profile/083482685131244510
IP: 82.99.3.229