Yhdessä olemme enemmän

Täällä sitä ollaan! Kirjastolla lukemassa kauppatieteitä yhdessä poikaystäväni kanssa. Opiskelut alkoivat tosiaan viime viikolla ja tämä alku on lähtenyt mielestäni ihan hienosti käyntiin. Luennot ovat yllättävän mielenkiintoisia ja on oikeesti mukavaa istua illat kirjastolla, hörppiä herkkullista teetä ja syventyä oikein ajatuksella asioihin, jotka kiinnostavat. Vaikka en olekaan kovin kärsivällinen tyttö, uskon vahvasti siihen, että tämä opiskeluvuosi tulee menemään todella hyvin ja saan ylläpidettyä motivaation opiskeltaviin asioihin.

Kuvia kirjastolta...
Rehellisesti sanottuna tämä kauppatieteiden opiskelu ei varmasti sujuisi niin hyvin ilman Ollin tukea ja tsemppausta... Tottakai teen itse parhaani ja panostan lukemiseen, mutta jotenkin tuntuu niin helpottavalta kun kaiken saa jakaa toisen ihmisen kanssa ja opiskella yhdessä. Molemmilla meillä kun on yhteinen päämäärä: kauppakorkeaan pääseminen! Olen muutenkin sellainen stressaaja, että yksin saattaisin kokea tämän kaiken ennemminkin mahdottomalta ja opiskelupaikan saamisen aika kaukaiselta haaveelta.. :D Kun opiskelemme yhdessä minusta tuntuu, että osaan ja pärjään paremmin, enkä stressaa niin paljon. Uskon myös, että toisia tukemalle, tsemppaamalla ja motivoimalla tulemme tekemään yhteisen haaveemme todeksi!
Nyt takaisin kirjojen pariin :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Moikka ja kiitos hirmuisesti ! <3 Kunhan alkujärkytyksestä pääsee yli, uskoisin että tulee menemään hienosti! 😊

Emme oikein tiedä vielä, että mihin kaupunkiin haemme. 😊 Pitää katsoa ehkä vähän sen mukaan, että miten tämä vuosi tulee menemään ! 😊 Kun joihinkin kaupunkeihin on niin paljon vaikeampi päästä :/

Kaunista syyspäivää sinulle <3 <3
merenhelmi
,
Heippa <3

Joo.. lukemista riittää! 😊 Opiskeletko sä myös kauppatieteitä? 😊 Tsemppiä sinulle todella paljon opiskeluihin. 😊

Nyt täytyy sanoa, että heitit aika pahan kysymyksen.. Darmier ebene kuosissa on se hyvä puoli, että laukku on sisältä kauniin punainen niin siinä ei näy lika niin helposti jos siihen sattuis tulemaan jotain jälkiä käytössä. Itse tykkään ehkä Damier Ebenestä enemmän (vaikka ostinkin monogram kuosissa laukun muutamia vuosia sitten... näin ne mielipiteet muuttuvat 😃) mutta onhan monogram kuosi niin klassinen ja kaunis myöskin! 😊
JohannaP
,
Tuttuja kirjoja! Itse olen jo valmistunut tradenomiksi ja samoja juttuja opiskellut. Sniif, tulee melkein ikävä opiskeluaikoja :')

Terkuin vanhaksi itsensä tunteva 25, kun kerta valmistuin jo lähes 2 vuotta sitten 😃
merenhelmi
,
Moikka Johanna! 😊

Kiva kun kommentoit minulle! 😊 Ja onnittelut valmistumisesta. Opiskeluajoissa on kyllä paljon hyvää, kirjastossa on ihanaa istuskella, juoda teetä ja opetella uusia asioita.

Täällä vasta yritetään päästä kouluun.. 😃

Mitä parhainta päivänjatkoa sinulle <3 <3 😊
Nea
,
Kiitos kivasta blogistasi 😊 Tuli ihan vanhat ajat mieleen.. Itse olen muutama vuosi sitten KTM:ksi valmistunutkin.. Tulin vain toivottelemaan suuresti tsemppiä lukuihin!
merenhelmi
,
Hei ja kiitos itsellesi <3

Ihanaa että piristit minua kommentillasi ja onnittelut valmistumisesta<3 Olet tehnyt suuren työn ja ahkeruus palkitaan aina. Rauhallista illanjatkoa ja kiitokset vielä kerran 😊
Joco
,
Itse päätin toissa kesänä etten halua enää kolmatta välivuotta päätin käyttää toisen välivuoteni kauppakorkean pääsykokeisiin lukemiseen. Aloitin jo syksyllä valmistautumaan, kunnolla aloitin lukemisen tammikuussa. On mahtavaa, että sulla on joku kenen kanssa jakaa luku-urakka, keneltä kysyä neuvoa ja purkaa fiiliksiä. Itselleni suurena tukena oli valmennuskurssilla tapaamani nykyiset hyvät ystävät!
Yhden vinkin haluaisin näin jälkiviisaana antaa; älä luota siihen että olet sisällä kunhan luet tarpeeksi paljon. Itse uskoisin olevani sisällä Turun kauppakorkeassa jos olisin osannut pitää edes muutaman vapaapäivän. Osasin kirjat valehtelematta etu- ja takaperin, mutta olin vetänyt itseni niin loppuun lukemisella, että kärsin muun muassa pahoista uniongelmista ennen kokeita eikä viimeisten viikkojen kertauksesta ollut enää mitään hyötyä, päin vastoin. Näin ollen Turku jäi ärsyttävän täpärälle ja opiskelupaikka aukesi Oulun kauppakorkeasta. Viihdyn Oulussa erinomaisesti, mutta mietin silti joka päivä olisko musta hakemaan vaihtoa ensivuonna pääsykokeiden kautta.
Mielestäni lukemisen lisäksi on vähintään yhtä tärkeää lepo, rentoutuminen ja mielen tuulettaminen. Kokeita ei myöskään pidä pitää tuomioistuimena Kokeisiin kannattaa asennoitua niin ettei maailma kaadu siihen vaikka opiskelupaikka ei kyseisenä vuonna aukeisikaan! Tämä helpottaa huomattavasti koetilannetta! Onnea opiskeluun! 😊
merenhelmi
,
Hei ja kiitos todella paljon, että tulit kirjoittamaan minulle. Arvostan sitä suuresti! 😊

Onnea todella paljon, että pääsit opiskelemaan Oulun kauppakorkeakouluun ja olen aivan samaa mieltä kanssasi, että se rentoutuminen pitää muistaa. Itse lukiessani (psykologian) kirjoituksiin vedin itseni ihan loppuun ja olisi ollut parempi jos en olisi ottanut niin kauheaa stressiä ja lukenut niin paljon, vaan enemminkin se pieni lepo olisi tehnyt myös hyvää ja auttanut ehkä parempiin tuloksiin myös kirjoitukissa.

Tota sun kommenttia lukiessani ajattelin, että kannattaa kuunnella omaa vaistoa ja jos tuntuu siltä, että haluat hakea vaihtoa Turkuun niin kannattaa tehdä niin kuin parhaalta tuntuu! 😊 Sinulla olisi varmasti todella hyvät mahdollisuudet päästä myös Turkuun opiskelemaan. Vaikutat todella ahkeralta ja reippaalta tytöltä ja olet kyllä tehnyt töitä opiskelupaikan eteen kunnioitettavan paljon. Arvostan sinua:)


Tällä hetkellä olen tehnyt paljon kouluhommia, mutta onneksi kirjoitan tätä blogia niin välillä saa tulla myös hyvällä omalla tunnolla tämän blogimaailman pariin. Ja yhden lenkin olen päättänyt pitää päivässä 😊 Se piristää ihan todella paljon vaikka kävisi vaikka puolentunnin – tunnin lenkin–> lukeminenkin tuntuu sujuvan paremmin ja asiat jää paremmin mieleen kun liikkuu! 😊 Mutta tsemppiä ihan hurjasti sinulle ja kiitos vielä kerran kun tulit kommantoimaan<3<3 Energiaa opiskeluihin ja onnen täyteistä syksyä sinulle 😊 Uskomalla itseensä voi saavuttaa mitä vain, joten varmasti pääset Turkuun jos haluat hakea siirtoa!:) Mutta uskon, että Oulussakin on varmasti ihanaa olla, olen kuullut kaupungista paljon hyvää:) <3Veera
ida
,
Hei, löysin juuri blogiisi ja jäin näin alkuun miettimään, että oletko jo yliopistossa vai siis vasta hakemassa lukemaan kauppatieteitä?:) itse kahtena viime vuonna olen hakenut kauppikseen ja molemmilla kerroilla jäin harmittavasti parin pisteen päähän unelmieni koulupaikasta. Otin asian molemmilla kerroilla todella rankasti ja taisin pari kuukautta olla aivan omissa maailmoissani ja purskahtaa itkuun millä hetkellä hyvänsä. Tiesin kuitenkin tehneeni hommia mielettömän paljon, omasta mielestäni enemmän kuin niin monet muut. Mutta ensi vuonna uudestaan ja sisään aion mennä, sen verran on viime kerroista oppia ja kokemusta takana. Ehkä en enää yhtä pettymystä kestäisikään. Kaikkea tsemppiä sulle myös ja ihanaa syksyä!:)
merenhelmi
,
Heippa hei! 😊

Pahoittelut kun vastaan hiukan viiveellä kommenttiisi, mutta kiitos tosi paljon siitä, että tulit jättämään minulle viestin <3

Tuli melkein kyyneleet silmiin kun luin kommenttisi, koska uskon, että sinua harmitti varmasti tosi paljon. Varsinkin kun olet tehnyt paljon töitä koulupaikan saamisen eteen. Mutta usko pois, että varmasti tulet pääsemään kouluun ensi vuonna <3 Ihan hurjasti tsemppiä sinulle ja muista, että vielä koittaa se päivä kun ovet kouluun avautuvat usko pois!! 😊 Oletko ajatellut väylän kautta hakemista? Itä-Suomen yliopistoon ei tarvitse niin paljon tehdä avoimen kursseja valmiiksi, että pääsee sinne hakemaan väylän kautta. 😊 Hyvä vaihtoehto sekin:)

Tällä hetkellä käyn poikaystäväni kanssa vuoden kestävää kauppakorkeaan tähtäävää valmennusta Alkio-opistolla. 😊 Emme ole vielä itse koulussa. 😊 Haemme sitten ensi keväänä. Mutta taidan hakea varmaan myös ammattikorkean puolelle, ekana tähtään kuitenkin kauppakorkeaan. Suoritamme tämän syksyn aikana kauppakorken perusopinnot avoimen yliopiston kusseina. 😊

Vielä sylin täydeltä tsemppiä sinulle ja kiva kun kommentoit<3 Parasta syksyä sinulle <3 😊

- Veera 😊