yhteinen harrastus

Lupailin liikunta-aiheista postausta meidän yhteisestä harrastuksesta, kuntosalilla käymisestä. Tässä muutamia tunnelmakuvia viime perjantain ja lauantain treeneiltä... :)

Vaikka liikunta on ollut vahvasti läsnä elämässäni jo pienestä saakka, on tämä homma itselleni vielä aika uutta (muutamaa kesän mittaista kuntokeskusjäsenyyttä lukuunottamatta). Tavoitteeseen on myös matkaa, mutta jokainen kerta on ainoastaan eteenpäin! Lenkkeilyn, uinnin ja golfin lisäksi myös kuntosalilla käyminen on nykyään yhteinen harrastuksemme. Ihan parasta vastapainoa opiskelulle! Ja miten mukavaa yhdessä treenaaminen onkaan!
<
>
Ilmeet kohdillaan :D 
Joinakin kertoina harjoittelen käsilläseisontaa... Akrobatiatunneista on aikaa, eikä tämä luonnistukaan enää yhtä helposti, mutta pikkuhiljaa :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
En aina jaksaisikaan jos on ollut pitkä päivä, mutta kun on päässyt kuntosalille on yleensä jo ihan pirteä ja treenaamiseen motivoitunut olo 😊 Ja toisaalta... Kuntosalin / ohjattujen tuntien jälkeen saa palkinnoksi pirteän, energisen ja hyvän olon. Salille lähteminen siis palkitaan aina!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Ranskalaista. Sori en heti tajunnut sun kysymystä! 😃 Kuten kirjoitin, kuntosalilla käyminen on itselleni vielä melko uutta 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229