yksi tarina päättyi tänään

Tänään minulla on edessä muuttopäivä, sillä Jyväskylän seudulla viime syyskuussa alkanut kauppatieteiden valmennus päättyi eilen. Olinkin juuri meikkaamassa ja laittamassa hiuksiani kun meillä on vielä kahvit koululla. Jos mietitte vaihtoehtoa välivuodelle voin lämpimästi suositella tätä vaihtoehtoa. Alkiolla olen saanut kauppatieteisiin laadukasta opetusta. Viime syksyn aikana suoritin kauppakorkeakoulun perusopinnot avoimen yliopiston kursseina (tosin pääsykokeen jälkeen teen vielä yhden kansantalouden kurssin) ja tämä kevät oli sitten pääsykoevalmennusta. Eilen muistelin mennyttä lukuvuotta ja paljon muuta ei kyllä ole tullut tehtyä kuin istuttua peppu kiinni kirjaston penkissä.. Mutta kesäkuussa alkaa sitten loma ja suunnitelmissa on matkustelua.
Nyt on jotenkin tosi hyvä mieli ja oon myös tyytyväinen arvosanoihin, joita sain kursseista. Tällä hetkellä on perusopinnot käytännössä kasassa ja miten paljon olenkaan oppinut tämän vuoden aikana! Myös oma lukutyylini on hioutunut ja olen päivä päivältä (ja sivu sivulta) aiva vain varmistunut siitä, että tämä on se mitä todella haluan opiskella. Viime keväänä pähkäilin kovasti psykologian, kauppatieteiden ja kosmetologin opintojen välillä, mutta nyt en voisi kuvitellakaan mitään muuta vaihtoehtoa :) Periksi en tule antamaan, sillä olen aina ollut sitä mieltä, että haaveet on tehty toteutettaviksi. Isoveljeni Alexin sanat jäivät niin hyvin mieleen... "I don't dream to do something. I work for it!" Alexilla on niin hyvä asenne!
Sitten kun pääsen yliopistoon voidaan jo tekemäni kurssit hyväksilukea joka on tosi hyvä juttu. Vaikka itse sanonkin niin paljon on töitä tehty, mutta nyt kun istun tässä muuttokuorman keskellä ja katson ikkunasta järvelle, en voi muuta kuin hymyillä. Tosin ehkä se henkisesti rankin jakso on vielä edessä päin kun pääsen kotiin (tämä kolme viikkoa ennen varsinaista pääsykoetta) mutta olen niin kiitollinen tästä kuluneesta lukuvuodesta. 4. päivä kesäkuuta voin hyvillä mielin aloittaa loman.
Nyt lähden etsimään vaatteita ja suuntaan kahville, sekä hakemaan todistuksen! Sitten saapuukin jo ystäväni auttamaan muuton kanssa!
Ps. kirjoitin tämän postauksen päivällä, nyt olenkin jo kotona juomassa teetä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Heippa Hanna 😊 Pahoittelut hiukan viivästyneestä vastauksesta, mutta suosittelen lämpimästi kyseistä paikkaa. Kauppatieteissä oli tosi hyvää, laadukasta opetusta. Kiitos Laurille 😊 Mä olin täyshoidossa. Kannattaa muuten hakea ajoissa, tietääkseni ainakin lääkislinja on täyttynyt nopeasti. Sinne on mun mielestä haku jo meneillään jos en ihan väärin muista? 😊 Mä olin ainoastaan Laurin tunneilla ja niistä kyllä tykkäsin tosi paljon. Ruuan saa 3 kertaa päivässä ja siellä on _tosi_ herkulliset ruuat!! 😊 Kaunista luontoa lähettyvillä ja järven rannalla. Jyväskylään kestää autolla alle puoli tuntia, että ihan vieresssä ei oo mitään suurempaa kaupunkia, mutta ainakin siellä tulee keskityttyä tosi hyvin opiskeluun. Henkilökunta on tosi ystävällistä ja siellä on sellainen hyvä ilmapiiri. Itse asuin Alkiorannassa, sitä suosittelen. Ne on sellaisia rivitaloasuntoja ja ikkunasta näkee suoraan järvelle. Ystäväni asui A talossa (ne on sellaiset kerrostalot) mutta mä tykkäsin asua järven rannalla olevassa rivitalossa. 😊 Voin toki kertoa enemmänkin Alkiosta jos haluat! 😊 Laita vaan viestiä niin kerron ihmeessä enemmänkin omia kokemuksia - ne on ainoastaan hyviä! 😊 Ihan loistava vaihtoehto välivuodelle!

Ihanaa päivänjatkoa <3
merenhelmi.indiedays.com
Elina
,
Tuossa kuvassa, jossa on Lumenen meikkejä, minkä sävyinen huulipuna on? 😊

Niin, ja onnea ahkeruudestasi!