Yksin


Miten voi olla jo melkein ilta! Päivä vierähti Jyväskylässä, jossa olin yhdessä työhön liittyvässä koulutuksessa! Oli tosi mielenkiintoista! :) Tosin sen jälkeen odottelin muutamia tunteja, jotta pääsen äidin kyydillä kohti kotia... Mutta eihän se mitään, etsin uusia talvisaappaita, istuin kahvilassa juoden parikin kuppia teetä ja syöden tosi hyvää salaattia. Oli ihanaa olla vain omissa ajatuksissa, katsoa ohi kulkevia ihmisiä ja istua ihan kaikessa rauhassa.

Nyt lähden tästä pitkästä aikaa uimaan, haluan päästä paljon parempaan kuntoon!:) Niin ja näissä kuvissa jotain tämän päivän ostoksia, noi Puman housut on tosi kivat jalassa, ihanat kotona. 
Tein myös todella hyviä kirjalöytöjä, olen taas innostunut lukemisesta!:) Paljastan myöhemmin mitä upeita kirjoja löysin tänään kirppikseltä ihan muutamalla eurolla!

>
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hei 😊

Näkemyksiä asiaan ja mielipiteitä on varmasti monia. 😊 En kuitenkaan maksaisi auton pitämisestä niin paljon, kuin mitä maksaa.. Ainakaan tällä hetkellä kun meen oikeestaan vain kouluun ja töihin. Laitan mielummin ne rahat vaikka ulkomaanreissuun tässä elämänvaiheessa. 😊 Mutta kiitos mielipiteestäsi ja mukavaa päivää! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Miun on ihan pakko kommentoida, että mie oon 25-vuotias eikä minulla ole ajokorttia. Enkä kyllä ole muista ihmisistä riippuvainen. Kuljen bussilla, kävellen, pyörällä ja kauemmas junalla. Luonnollekin parempi kun ei jokaisella ole omaa autoa saastuttamassa ilmaa! 😊