Yksinkertainen ja herkullinen salaatti

Heipparallaa!

Vielä saan nauttia kotona olemisesta ja aionkin ottaa siitä kaiken irti. On niin hyvä olla tärkeiden ihmisten lähellä. Olemme käyneet mökillä, keränneet paljon marjoja, tehneet yhdessä ruokaa ja niin edelleen, tänään olin ahkerana ja imuroin koko talon. Siinä vierähtikin se kolme tuntia :D Oli niin paha mieli, että imuroiminen auttoi kummasti. Aina jos jokin asia harmittaa kannattaa aloittaa siivoaminen, niin johan alkaa tapahtumaan! Kävin myös pitkän juoksulenkin, jonka jälkeen tein koko perheen tytöille herkulliset ja terveelliset salaattiannokset. Poimimme siskoni Linnean kanssa kasvimaalta kaikki salaattiin tarvittavat -kaupasta on haettu ainoastaan hamppuöljy, auringonkukansiemenet ja juustot.

Maanantaina lähden muuten pienelle Helsingin lomalle, maanantaista keskiviikkoon pyörin yksin Helsingissä yhden jos toisenkin asian takia, ja odotan niin innoissani tulevaa minilomaa <3 

Päivän salaaatti oman kasvimaan herkuista...
 ♥ Lehtisalaattia kasvimaalta  ♥ Mangoldinlehtiä  ♥ Eri basilikaa (esimerkiksi tavallista basilikaa & kanelibasilikaa)  ♥ Punajuurenlehtiä  ♥ Ruohosipulia  ♥ Tomaattia (kirsikkatomaatteja)

Lisäksi:

 ♥ Leipäjuustoa
♥ Fetajuustoa
♥ Hampunsiemenöljyä
 ♥ Auringonkukansiemeniä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moikka Veera!

Haluaisin kysellä sinulta Color maskista.. Ymmärsin, että olet sävyttänyt sillä hiuksiasi tummemmaksi, ja ettet ole ikinä värjännyt hiuksia? Miten se mielestäsi toimi? Käytätkö sitä vieläkin, ja onko tämänhetkinen hiusvärisi myös color maskin ansiota? Mitä sävyä käytät?

Kiitos etukäteen vastauksesta ja anteeksi:D
Ruusunen
,
Tää näyttää todella herkulliselta! 😊
Pieni Lintu,
merenhelmi,
Hih <3 Kiitos kuuluu Olympus PEN E-PL5 kameralle ja M.Zuiko Di 45mm F1.8 -objektiiville 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Ja toi oli niin herkullista <3 Kiitos 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei,

En ole koskaan värjännyt hiuksiani hiusvärillä. Ainoastaan olen sävyttänyt hiuksia Color Maskissa. Tykkään tuotteesta todella paljon ja käytän sitä myös nykyään. Hiukseni ovat näin kesän aikana vaalentuneet hiukan auringossa joten Color Mask olisi kyllä nyt kohdallaan! 😊 Olen käyttänyt sävyä Cacao. Käytän Color Maskia noin kerran kuukaudessa ja olen tehnyt siitä postausta tänne:

http://veeramerenhelmi.blogspot.fi/2012/12/new-hair.html

Ei mitään ihana<33 Tottakai voit laittaa kommenttia ja tosi kiva just kun kysyit!! 😊 Mahtavaa illanjatkoa<3 Oletko itse meinaamassa hankkia Color Maskin?
www.blogger.com/profile/015246971550904167