yliopisto käyntiin!

Heippa taas! Mä oon palannut takaisin Kuopioon ja saanut nyt loman jälkeen opinnot alkuun tältä syksyltä. Eilen mulla oli ensimmäinen "koulupäivä", vaikka oikeestihan mulla alkaa luennot vasta 13.päivä. Ajattelin kuitenkin aloittaa jo vähän aikaisemmin itsenäisten kurssien tekemisellä, koska on mukavampi keskittyä niihin ihan ajan kanssa ennen kuin työläämmät kurssit alkavat. Jos saisi edes yhden kurssin alta pois ennen tota 13.päivää, niin hyvä! Työläämmillä kursseilla tarkoitan esimerkiksi kielten kursseja.. Mutta kokonaisuudessaan aika hyvällä mallilla aletaan jo olemaan kandivaiheen osalta! Jotenkin jo sellainen ns. voiton puolella -olo! Vaikka eihän tässä nyt mikään kiire oo aloittaa maisterivaiheen opintoja, mutta kyllähän se tietyllä tapaa palkitsee kun huomaa, että pääsee eteenpäin kyseisellä osa-alueella.

Ja mitäs muuta.. Myös liikunnan osalta oon päässyt taas hyvään alkuun ja kiva oli kyllä palata takaisin salille, vaikka huomasi siellä ollessani, mitä tauko on taas tehnyt :D Joutui pudottamaan painoja ihan masentavan paljon, mutta kyllähän se entinen taso yleensä melko nopeasti palautuu! Ja tän syksyn aion kyllä ottaa ihan täysillä liikunnan suhteen, koska viime keväänä kun oli niin paljon töitä ja koulua, ei oikein mitenkään jaksanut keskittyä liikkumiseen niin paljon kuin olisi halunnut. Mutta nyt on onneksi eri tilanne kun on paljon enemmän vapaa-aikaa kevääseen verrattuna. En jotenkin vieläkään tajua sitä, että kun tuun koululta kotiin, mulla on loppupäivä vapaata! Uskomatonta. Ennen piti ihan koko ajan aikatauluttaa ja muutenkin kun oli töissä samaan kun opiskeli, oli se kieltämättä sellaista kiirettä koko ajan, että huh! Nyt kyllä nautin niin tästä vapaudesta, ettei mitään rajaa!

Jotenkin muuten näiden päivien aikana on joutunut taas "hakemaan" sellaista arkirytmiä kun oli koko elokuu lomaa, mutta eiköhän tää tästä lähde käyntiin! :D Vielä pitäis paiskia hommia huominen ja torstai ja loppuviikosta otan sitten suunnaksi Jyväskylän. Tarkoituksena olisi juhlia lauantaina hyvän ystäväni 25-vuotis synttäreitä. Hauska viikonloppu ja kivat juhlat siis luvassa! Käyn varmaan samalla reissulla moikkaamassa myös äitiä ja siskoja!
sneakers Adidas / pants Dr.Denim / jacket Your face / shirt H&M / bag Louis Vuitton / watch Boss / scarf Burberry / sunglasses Ray-Ban
Nämä asukuvat on eiliseltä. Poikaystäväni nappasi nämä nopeesti kun oltiin kävelemässä koululle. Oli tosi kaunis keli! Ja otin muuten eilen käyttöön noi kuvissa näkyvät Adidaksen uudet tennarit! Tykkään noista kyllä tosi paljon!

Tykkää-merkinnät