Yo-juhlat


Vietin ylioppilas-juhlapäivääni rennoin tunnelmin pääsääntöisesti meren rannalla. Siinä oli kaikki täydellisen päivän ainekset...Herkuttelin leivoksilla, nautin vihreää minttuteetä Starbucks kahvilassa, ihailin aina yhtä kaunista merta, uin aalloissa, nauroin, luin Paolo Coelho Alkemisti kirjaa, otin aurinkoa, illalla join liian hyvää viiniä ja juttelin ihanassa seurassa. Rakastin sitä päivää.   

Hyvää yötä! Aamulla kello herättää viiden maissa. Edessä on muutto Tampereelle :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lope,
Voi kuinka ihanalta kuulosti yo-juhlasi 😊!!! muuten, aivan tajuttoman hienot bikinit! vau! ps. Kivaa muuttopäivää 😊

http://annalottajosefina.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/134416973806152955
Anonyymi
,
etkö ollu omissa yo juhlissas!?!? mitä ihmettä? MIKSI?
merenhelmi,
Hei 😊 En halunnut yo-juhlia. Juhlin valmistumista poikaystäväni kanssa Espanjassa ja äidin kanssa Turkissa. Itse juhlapäivänä kävin kahviloissa ja olin rannalla.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Heititkö sinä ulkomailla valkolakin mereen aaltojen kuljetettavaksi, kuten aiemmin marraskuussa 2012 vastasit kommenttiin? Eikö se ole kuin olisi rahaa heittänyt mereen, maksaahan lakki. Onnittelut ylioppilaalle!
Anonyymi
,
Onnittelut ylioppilaalle!

Voisiko yhdelle sivulle saada taas useamman postauksen? Blogia on silloin helpompi selata.
Anonyymi
,
mitä mieltä oot muuttamisesta ? pelottaako sua ?
Anonyymi
,
Jotkut tähtää vähän korkeammalle kun amikseen...
Anonyymi
,
Sulla on niin kaunis kroppa! 😊
Anonyymi
,
Kyllä mä ihan helposti pääsin ammattikoulu tutkinnolla korkeakouluun, kun taas lukion käynyt kaverini jäi kirjaimellisesti rannalle ruikuttamaan.. 😃 Että äläpäs sinä yksi anonyymi siellä yhtään vähättele ammattikoulua!
Anonyymi
,
Kinastella nyt siitä kumpi on parempi amis vai lukio? Jokaisen oma asia ja amiksestakin voi "tähdätä korkealle" , mm. opiskelemaan arkkitehdiksi. Kaikki ei ole nykyään niin mustavalkoista. Lukio on ihan yhtä hyvä kuin amis. Eikä se lukion käyminen anna suoraan pääsyä Yliopistoon, täytyy saada aika hyvät paprut tai on perus Mäkkärissä tai Siwan kassalla 😉
P.s Kyllä, itse ammattikoulun käyneenä voin kertoa että sivistystä löytyy ja hitsin hyvä työ + palkka.