Yöbloggailua

Meneepäs tämä postauksen kirjoittaminen nyt myöhälle! Sanoin juuri Ollille, että minulle menee vielä pitkään tämän blogin kanssa ja vastaus taisi olla "hyvä niin" :D Äiti tietää miten paljon tykkään halailla ja Ollikin oli varmaan ihan tyytyväinen kun sai nukahtaa rauhassa, enkä ollut antamassa sitä kolmatta (neljättä..) iltahalia :)
Tämän päivän vietimme tosiaan koululla johtamisen oppimispäiväkirjaa viimeistellen (ja tenttiin lukien).. Sanotaanko, että siinä on kyllä työntäyteinen tehtävä, kahvia meni yksi jos toinenkin kuppi ja sydän hakkaa vieläkin niin, ettei uni tule varmaan ennen kahta tällä kofeiinin annostuksella. Kouluhomman kirjoittaminen sujui kuitenkin kahvin ansiosta kuin tanssi ja siltä osin on kyllä hyvä mieli. Maanantaina kun palautan tuon liikaa tunteja vieneen kouluhomman taidan hymyillä aikalailla. Se fiilis kun saa jonkun aikaa ja hermoja vieneen kouluhomman tehtyä on sanoinkuvaamaton :D
Päivällä poikkesin myös lääkärissä ja postissa hakemassa yhden ihanan hiustenhoitopaketin! Siitä kuitenkin myöhemmin lisää.
Kirjastosta päästyäni viettelin rentoa iltaa, saunoimme poikaystävän kanssa ja iltapalaksi paistoin pinaattilettuja ja ihastelin hyviltä vaikuttavia uusia, kosmetiikkatuotteita..

Miten teidän päivä on vierähtänyt?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Moikka Tiina Eliisa 😊

Halien antaminen on niin ihanaa!!<3 Mä rakastan halailla! 😊 Niimpä 😊 Oon ihan samaa mieltä kanssasi. Oon aina päättänyt että julkisilla paikoilla en pussaa Ollia (koska pussailu ei mielestäni kuulu julkisille paikoille) mutta joskus harvoin olen sortunut antamaan pienen pusun!! 😊 Heh 😃

Kiitos sinulle ihana <3 Postausta on tulossa jossain vaiheessa kun olen kerennyt kokeilemaan tuotteita 😊

Kiitos <3
merenhelmi
,
Energistä viikkoa sinulle <3 😊