Yöpostailua

On ollut nyt vähän hiljaista täällä blogissa, mutta mulla on ollut kauheesti tekemistä! :) Eilen töistä päästyäni suostuttelin äidin lähtemään mökillä ja onneks lähdettiin, ei olisi mukavammin päivän voinut päättää kuin saunomalla ja tehden kasvonaamioita. Mun iho onkin mennyt nyt jostain syystä vähän huonompaan kuntoon joten oon käyttänyt esimerkiksi Nivean Visage Active Purifying mask kasvonaamioita ja ne ovat kyllä aivan huippuhyviä. Mä oon saanut niillä ihon melkein heti parempaan kuntoon. Mistä kasvonaamioista te tykkäätte, ostatteko kaupasta vai löytyykö sieltä sellaisia, ketkä tekee itse naamiot esimerkiksi keittiökaapin aineksista?
Kun oon päässyt vauhtiin tässä kirjoittamisessa niin kerrompa vielä tästä päivästä. Aamulla kuivaharjattiin iho äidin kanssa, luettiin lehtiä ottaen samalla aurinkoa (sen vähän aikaa kun paistoi aurinko) ja juteltiin porealtaassa. Kävin myös pitkällä lenkillä ja suunniteltiin samalla ystäväni Annan kanssa Kalajoen juhannus reissua. Toivotaan, että juhannuksena paistaa aurinko, huonolla ilmalla festareilla ei varmasti ole niinkään hauskaa.. Mutta mä yritän saada unta, vaikka ei kumma kyllä väsytä yhtään. Sori hieman sekavasta tekstistä, mä postailen huomenna lisää kun on vapaapäivä :)
Mun ja pikkusiskon sämpylät, mitkä tehtiin tässä muutama päivä sitten. Käytiin kahvilasta hakemassa pari sämpylää ja täytettiin ne itse kotona.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Täällä kanss yksi Kalajoen juhannukseen menossa. Toivotaan, että aurinko paistais 😊
Blogia tullut seurailtua muutama kuukausi ja tykkään kovasti, videopostausta edelleen odottelen innolla! Myös perhe- ja kotiesitttelyt olis kivoja. 😊
KRIS,
Mäki tuun Kalajoen Juhannukseen! :O 😊 ( Olipa turha kommentti ) 😃
www.blogger.com/profile/153990477686851067
merenhelmi,
Anonyymi:
Aijaa joo! 😊 Niimpä, aurinkoinen ilma kruunais varmasti koko reissun.
Kiitoksia 😊 Jep, täytyy pitää mielessä 😊

KRIS:
Juu! 😊 Toivottavasti menis tää viikko nyt nopeesti ja pääsis lähteen sinne (:
www.blogger.com/profile/015246971550904167