Yöuinti ja kotimatkalle

Moikka täältä pakkailujen keskeltä.. Alkoi kyllä äsken ihan naurattamaan, kun kuulimme respan mieheltä, että meidän bussi lähtee lentokentälle kahden aikaan yöllä, eikä aamuviideltä kuten oletimme! Olimme olleet ihan tyytyväisenä koko päivän ja pohtineet moneen kertaan miten ihanan pitkät yöunet saamme nukkua, koska lento lähtee Alicantesta aamu seitsemältä kohti Suomea. Tämä bussi noutaa tietenkin ensimmäisenä minut ja Aneten ja kotimatka kestää siis yhteensä 12 tuntia... Mutta kaiken tämän kestän sen voimalla, että näen huomenna pitkästä aikaa poikaystäväni Ollin! Emme ole viettäneet aikaa yhdessä yli kahteen viikkoon, ainoastaan pikaisesti moikattiin ennen Espanjaan lähtöä. :) 
Oikeesti olen todella kova höpöttämään ja se onkin usein ongelmani tässä blogin kirjoittamisessa kun tekstiä tulisi vaikka millä mitalla... 

Mutta lyhyesti sanottuna meillä on ollut aivan loistava loma. Tämä viikko on mennyt hurjan nopeasti, enkä vieläkään oikein usko todeksi sitä, että me todellakin lähdemme tunnin päästä kotimatkalle. Juuri mietimme yhdessä mitä kaikkea olemme tehneet meidän lomalla ja tulimme siihen lopputulokseen, että puolet lomasta olemme shoppailleet ja puolet lomasta olemme ottaneet aurinkoa. Lisää lomakuvia ja kuulumisia on tiedossa myöhemmin ;)

Koska meidän pitää lähteä jo kahden aikaan yöllä ja pakkailu jäi tämän ilouutisen takia aika viime tippaan, päätimme avata kotimatkan kunniaksi rosepullon ja nauttia täysillä näistä loman viimeisistä tunneista! ;) Anetella on ainakin ollut hauskaa ;D Nyt lähdemme yöuinnille! 
Tykkää-merkinnät

Kommentit