Ystävysten asut

Täällä istuskelen Tampereen Kulmakahvilan terassilla ja kirjoittelen blogia, on upea kesäpäivä ja ajattelin ottaa siitä kaiken irti.. Lähden aivan pian rannalle nauttimaan kesäpäivästä, tiedätte varmasti kenen kanssa :) ja ilta huipentuu kuntosaliin ja opiskeluun. En lähtenytkään ihan vielä kotiin perheeni luo, ehkä huomenissa hyppään junaan ja lähden kohti mökkimaisemia. Minulla noi suunnitelmat tahtoo välillä vähän muuttua :D Aivan ihanaa päästä keräämään mustikoita, olenkin hehkuttanut siitä jo muutamaan kertaan. Olen niin iloinen tyttö siinä vaiheessa kun mustikoita on pakkasessa vuodeksi eteenpäin! Urakkaa siinä on edessä, mutta rakastan metsässä olemista, sitä rauhallisuutta ja luonnon kauneutta. 

Ja tässä olisi niin minun kuin ystäväni Anetenkin asua Espanjasta. Hellelukemat kohosivat siellä usein lähelle kolmenkymmenenviiden asteen, joten aikalailla shortseissa ja topissa tuli koko viikko kuljettua.

Ja loppuun vielä pieni katkelma yhdestä ihanasta kirjasta jota luen parhaillaan... "Koska sinulla on rajaton voima ajatella sitä mitä rakastat ja puhua siitä mitä rakastat, sinulla on rajaton voima saada elämääsi kaikki mahdollinen hyvä!" Näiden sanojen jälkeen haluan toivottaa teille mitä parhainta päivää! 
Follow me on FACEBOOK // BLOGLOVIN // BLOGILISTA 

Ps. Olen nyt vastannut Mitä kesääni kuuluu -postauksen kommentteihin! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Voi kiitos sinulle kaunis!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hei onpas kiva blogi, oot tosi nätti 😊 jään seurailee! -saraelllen
Anonyymi
IP: 82.99.3.229