Ziaja Phyto Aktiv yövoide

Hei kaikille! Lupasin kirjoittaa Ziaja ihonhoitotuotteista, joita sain blogin kautta testattavaksi. Kiitokset vielä kerran tällaisesta kivasta yllätyksestä! Tuote jota olen käyttänyt nyt vähän aikaa on: Phytoaktiv couperosaihon yövoide. Minulla on hiukan punoittava iho, ilman meikkiä ihoni sävy ei ole aivan tasainen. Niimpä ajattelin ilomielin kokeilla juuri tätä tuotetta. Kyseinen tuote on tehty nimenomaan herkälle, erityisesti couperosa-iholle. 
Ziajan nettisivuja lainaten tämän tuotteen kohdalla on luvattu seuraavia ominaisuuksia:
-Auttaa vahvistamaan ja tiivistämään hiussuonien seinämiä.  -Ehkäisee hiussuonien laajenemista ja katkeilua. -Kirkastaa ihon ja hidastaa juonteiden syntymistä. - Kosteuttaa, silottaa ja rauhoittaa ihoa. -Ihosta tulee terveemmän näköinen. 
Olen levittänyt tätä joka ilta kasvoilleni ennen nukkumaan menoa. Tuotetta on miellyttävä levittää, tuoksu on ihanan raikas ja todella hyvä.
Yövoiteen vaikuttavia ainesosia ovat esimerkiksi E-vitamiini ja C-vitamiini. Täytyy sanoa, että iho jää yövoiteen levittämisen jälkeen pehmeäksi, kosteutetuksi ja aamulla iho näyttää mielestäni kirkkaammalta ja pirteämmältä, vaikka olisi nukkunut liiankin lyhyet yöunet. Punoituskin on vähentynyt ja ihoni sävy on hiukan tasaisempi, kuin ennen tuotteen aloitusta. Olen ollut siis tyytyväinen. 
 Joten voin ehdottamasti suositella tätä tuotetta, olen tykännyt ja aion ostaa uudestaankin kyseistä yövoidetta, sekä kokeilla muitakin Ziajan ihonhoitotuotteita. 
Ziajan nettisivuille pääset täältä.
Ziajan facebook sivulle pääset täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit