20 vuotta sitten...

Minä ja Abner kissa - parhaat kaverit :)
Poikaystävä totesi eilen katsoessaan yläpuolella olevaa kuvaa, että "tuttu ilme" ;) Haha!
Sylikissa :)
Hakemassa herkkuja kasvimaalta.
Äiti, minä ja Alex.

Mikä ihana yllätys olikaan kun huomasin, että äiti oli laittanut blogiinsa minusta vanhoja kuvia! Niimpä ajattelin julkaista joitakin samoja otokset minusta (jotka on otettu n. 20 vuotta sitten) myös tänne oman blogin puolelle. Lähden lauantaina käymään perheen luona (siellä majailevat kaikki omat valokuva-albumit) ja silloin voisin laittaa tänne blogiin enemmänkin näitä vanhoja kuvia minusta jos kiinnostusta sellaisella postaukselle riittää? Asuin tosiaan elämäni ensimmäiset vuodet äidin postauksen sanoja lainaten mummonmökissä "keskellä ei mitään". Oli kanoja, hanhia, ankkoja, kalkkunoita, komea kukko, Abner kissa ja Lassi-pässikin..
Lisää kuvia ja juttua minun ja äidin elämästä n. 20 vuotta sitten löytyy täältä postauksesta, jonka äiti julkaisi eilen jos haluatte käydä kurkkaamassa. Kivaa perjantaita kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Kiitos Ruusunen! <3 😊 Niimpä!! 😊 Täytyisi nykyäänkin muistaa teettää valokuvia ja laittaa valokuva-albumiin 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka Kata ja kiitos ihanasta kommentistasi ja kiva kuulla, että olet tota mieltä! 😊 <3 Otan lauantaina lisää näitä kuvia ja lisäilen blogiin lähiaikoina jälleen tällaisen postauksen 😊 Meillä oli tosi mukava ilta, katsottiin leffaa poikaystävän kanssa ja herkuteltiin 😊 Hyvää yötä sinulle <3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229