Suosikki kynsilakka ja illanviettoa

Eilistä postausta ei näy vieläkään missää, joten näinkin voi näköjään käydä... Mutta joo, nyt on työpäivä pulkassa ja Anette tuli just meille, tehdään (paljon!) ruokaa, saunotaan ja katsotaan joku leffa. Oon vähän harkinnut jos lähtisin huomenna Helsinkiin työpäivän jälkeen ja olisin siellä yhden tai pari yötä, haluisin käydä Vuittonilla. En tiiä vielä jaksanko lähteä kun oon ollut koko viikon töissä, mutta harkitsen asiaa! ;)
Yks päivä Jyväskylästä tein tällaisen superhyvän löydön, nimittäin alennuskorista löytyi Sally Hansen merkkinen kynsilakka, tiesin samalla sekunnilla, että tämän ostan! Mielestäni Sally Hansen merkkiset lakat ovat parhaimpia mitä olen käyttänyt. Levittyy erittäin nätisti ja tasaisesti kynsiin, on aivan ihanan sävyinen hieman hohtava lakka. Ja vielä kun laittaa vain yhden kerroksen on lopputulos suht. luonnollinen ja oikein kivan näköinen. Suosittelen. :)Minkä merkkiset lakat ovat teidän mielestä parhaimpia? Rentoa iltaa <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mitä ihmettä??

Tein äsken reilusti yli tunnin postausta Lumenen kuultomeikkivoiteesta ja nyt postausta ei näy ollenkaan blogissani, vaikka julkaisin sen?? Katosi kuin tuhka tuuleen? Toimiiko blogger teillä aivan normaalisti? Näkyykö se mun tekemä postaus teillä? Kieltämättä verenpaine hieman nousi kun huomasin tämän.. Ärsyttävää.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lenkille ja pikakuulumiset !

Heippahei! :)
Tässä pikaiset kuulumiset, päivät ovat vierähtäneet töissä! :) Mutta tällä hetkellä voisin jopa sanoa: rakastan mun elämää. Ehkä siihen vaikuttaa tämä kesä.. Mua ei stressaa tippaakaan syksyn kirjoitukset, vaikka silloin kirjoitankin minulle vaikeimmat aineet. Mulla on kerrankin vahva tunne siitä, että kaikki järjestyy. :) Viime keväänä olin joinakin hetkinä jonkin verran stressaantunut, mutta nyt en. Oli pakko tulla käymään täällä, mua hymyilyttää! Lisäks oon vihdoinkin terve! Koko kesäkuun oon yrittänyt selättää flunssan ja nyt kuukauden sairastelun jälkeen se on vihdoinkin ohite.

Juttelin myös äsken yhden ihanan nuoruuden ystäväni kanssa ja sovittiin, että nähdään ens viikolla. Meinataan soutaa saareen yöks ja tällä kertaa otetaan teltta mukaan.. Meinaan, että viime vuonna nukuttiin kirjaimellisesti kivikovalla kalliolla :D Sekin oli yhdenlainen reissu!
Mutta nyt sinne lenkille, mä postailen huomenna. :)

Hyvät yöt! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit