Jotain tarpeellista.. :)

Hei vaan :) On ollut nyt hiukan hiljaista blogissa, mutta uskallan väittää, ettei kovin monet koneella edes vietäkään aikaa kun on niin lämmintä ja aurinkoista. :) Eilen olin oikeestaan koko päivän töissä, laittaessani työpaikan oven kiinni, juoksin suoraa päätä asemalle ja lähdin kohti rantaa, mökkiä ja ihania ihmisiä. <3 Ilta menikin uidessa, saunoessa, lautapelejä pelatessa, lettuja paistaessa ja kasvonaamioita tehdessä. Nyt on pitkät yöunet takana ja 9 tuntia töitä edessä.

Tein kollaasin joistakin jutuista, mitä haluan ja mitä tarvitsen. Jos lähden lomalla jonnekin päin maailmaa meinaan hankkia vihdoin sen mustan laukun, ehkä! Jos löydän hyvän, en huoli mitä vain laukkua.. ;) Tummansininen bleiseri olis myös hankintalistalla, sekä aurinkolasit!


Nauttikaa auringosta. <3 Nyt pitää kiiruhtaa, jotta ehdin ostamaan eväitä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Viikonloppu mökillä

Teki kyllä todella hyvää viettää pari päivää mökillä!  Oon juhlinut (vaikka en edes kauheen paljoa) mutta itselleni aikalailla riittävästi tälle kesälle, niimpä olenkin tylsimys ja lomailen loput vapaapäivät luonnon helmassa. ;)

Tänään syötiin aamupalaa katsellen järvelle, kuunneltiin ukkosta, ja kelien parantuessa lähdettiin mustikkaan! Viime vuonna tuijotin varmaan joka välissä epätoivoisesti, paljonko on vielä keräämättä mutta tällä kertaa nautin mustikassa olemisesta. Siellä oli vielä niin kauniin näköistäkin ja muutenkin rauhallista, vaikka muut saivatkin kuunnella mun huutamista pariin kertaan, kun säikähdettiin esimerkiks siellä vastaan tullutta käärmettä. Mutta oli ihana päivä, iltapäivällä siivottiin marjat, saunottiin ja uitiin, sekä pelattiin hiukan lautapelejä. :)

Tässä olis joitakin kuvia tältä päivältä ja sieltä paikasta missä oltiin mustikassa.
Anette juoksee innoissaan mustikkapaikkaan..


Linnea, äiti ja Anette ne siellä... :)
Iltapäivän saalis.. ;) 
Illalla laitettiin kotiin kynttilöitä palamaan ja tehtiin älyttömän hyvää iltapalaa, sekä katsottiin leffaa siskojen kanssa.


Miten teidän lukijoiden viikonloppu on mennyt?:) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tätä on odotettu

Hei vain ;) Ollaan kohta lähdössä mökille, IHANAA. :) Sain äsken seuraakin tänne kun äiti ja siskot saapuivat takaisin kotiin, on ollut jotenkin tosi yksinäistä olla täällä nämä päivät.. En oikein tykkää olla yksin. Mutta illalla vietetään aikaa ihanien ihmisten kanssa, Aneten kanssa otettiinkin jo aurinkoa ja syötiin mansikoita, joita kerättiin takapihalta. Tänään meinataan saunoa koko ilta, uida pitkiä lenkkejä, paistaa lettuja, käydä soutelemassa myöhään illalla ja juodaan toivottavasti jotain hyvää viiniä. Parasta. <3
Aurinkoista viikonloppua! Vaikka huomiselle onkin luvattu sadetta.. Aamulla lähdetään kuulemma mustikkaan, joten huomenna onkin vaihteeks aikainen herätys. Tänään nousin jo viideltä.. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit