Ystävysten asut

Täällä istuskelen Tampereen Kulmakahvilan terassilla ja kirjoittelen blogia, on upea kesäpäivä ja ajattelin ottaa siitä kaiken irti.. Lähden aivan pian rannalle nauttimaan kesäpäivästä, tiedätte varmasti kenen kanssa :) ja ilta huipentuu kuntosaliin ja opiskeluun. En lähtenytkään ihan vielä kotiin perheeni luo, ehkä huomenissa hyppään junaan ja lähden kohti mökkimaisemia. Minulla noi suunnitelmat tahtoo välillä vähän muuttua :D Aivan ihanaa päästä keräämään mustikoita, olenkin hehkuttanut siitä jo muutamaan kertaan. Olen niin iloinen tyttö siinä vaiheessa kun mustikoita on pakkasessa vuodeksi eteenpäin! Urakkaa siinä on edessä, mutta rakastan metsässä olemista, sitä rauhallisuutta ja luonnon kauneutta. 

Ja tässä olisi niin minun kuin ystäväni Anetenkin asua Espanjasta. Hellelukemat kohosivat siellä usein lähelle kolmenkymmenenviiden asteen, joten aikalailla shortseissa ja topissa tuli koko viikko kuljettua.

Ja loppuun vielä pieni katkelma yhdestä ihanasta kirjasta jota luen parhaillaan... "Koska sinulla on rajaton voima ajatella sitä mitä rakastat ja puhua siitä mitä rakastat, sinulla on rajaton voima saada elämääsi kaikki mahdollinen hyvä!" Näiden sanojen jälkeen haluan toivottaa teille mitä parhainta päivää! 
Follow me on FACEBOOK // BLOGLOVIN // BLOGILISTA 

Ps. Olen nyt vastannut Mitä kesääni kuuluu -postauksen kommentteihin! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ylitin itseni

Hei rakkaat! Tässä olisi pikaista päivitystä ennen kaupungille lähtemistä :) Olin tosiaan aamun sairaalassa tähystyksessä ja kunhan tästä virkenen, tulen toteuttamaan todella monia teidän toivomia postauksia. :) Tämän päivän ajan olo on ollut vähän väsynyt, mutta niin onnellinen ja helpottunut! Poikaystäväni tuli aamulla seurakseni ja niin tärkeäksi tueksi sairaalalle, joten en ollut paniikissa ollenkaan, vaikka yleensä olenkin aika kova jännittämään moisia tilanteita. En halua mennä tähystyksen yksityiskohtiin sen tarkemmin, mutta sen verran voin mainita, ettei aina elämässä kaikki mene toivomalla tavalla... Kyseinen operaatio jouduttiin keskeyttämään, lääkärin mukaan se pitää tehdä minulle ehkä uudelleen ja nukutuksessa. Olen kuitenkin todella ylpeä itsestäni, sillä tein parhaani :) 
Tätä olen odottanut kaksi päivää... Ihana kesäinen ja iloinen tunnelma, joka vallitsee ihmisten keskuudessa, kupillinen jäälattea, pala herkullista suklaakakkua ja niin helpottunut, hyvä mieli :) Elämän pienet ja suuremmat koettelemukset saavat ainoastaan hymyn huulille kun niistä on selvinnyt ja voi huokaista helpotuksesta, katsoa hyvillä mielin elämää eteenpäin ja jättää menneet, hiukan huonommat kokemukset taakseen. Palaillaan myöhemmin <3llä Veera

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna säärien säihkyä!


Sain blogini kautta mahdollisuuden päästä kokeilemaan Madaran vartalohohdetta ja kyseiseen tuotteeseen ei voi olla ihastumatta!

Olen aina tykännyt Madarakosmetiikkatuotteista. Ne ovat täysin luonnollisia, ekologisia tuotteita, jotka täyttävät myös Ecocert-vaatimukset. (ECOCERT kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleenin, glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön). Tällä ihanalla vartalohohteella halusin hemmotella itseäni mökkilaiturilla pitkän uintilenkin ja rentouttavan saunan jälkeen ja todella tykästyin tähän. Madara Flower Dust -vartalohohde sisältää mm. kimaltavia mineraaleja, sekä ruusunmarjaa.


Kevyttä vartalovoidetta on miellyttävä levittää iholle ja se imeytyy kuin silmänräpäyksessä. Tuote kosteuttaa hyvin kuivaakin ihoa, eikä iho jää yhtään tahmaisen tai rasvaisen tuntuiseksi.Vartalovoide kosteuttaa nopeasti ja kirkastaa ihoa antaen iholle kultaisen, kauniin hohteen. Jos haluat hiukan säihkettä sääriin, tätä on ihana levittää antamaan hiukan hohtoa ja korostamaan ruskettunutta ihoa. Plussaa myös helposta ja kätevästä annostelukorkista, josta tuotetta saa kätösiin juuri sopivan verran. Tässä on kaikinpuolin täydellinen ihonkosteuttaja, josta tuli kerralla yksi vakiotuotteeni! Suosittelen lämmöllä :)
Postaus toteutettu yhteistyössä Madaran kanssa. Tuote saatu testaukseen blogin kautta. 
Täältä löydät Suomen jälleenmyyvät Madara tuotteille.

Lue myös äitini kirjoittama arvostelupostaus suosittelemisen arvoisista ja todella hyvistä puhdistustuotteista, josta löytyy paljon myös minun lempparituotteita. Sen löydät täältä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit