kevätsääret

Tänä keväänä näkyy mm. Lexingtonin ja Tommy Hilfigerin mallistoissa olevan aika paljon valkoista ja inspiroiduin siitä itsekin etsimään päälleni raikkaan valkoisen! Myös vajaamittaisia housuja on näkynyt paljon tänä keväänä.. Eilen huomasin myös Lindexin telkkarissa pyörivässä mainoksessa samantyylisen yhdistelmän: korallinpunaiset vajaamittaiset housut yhdistettynä rentoon, valkoiseen paitaan.
Noi kuvassa näkyvät housut eivät olekaan vilahtaneet täällä blogin puolella vielä kertaakaan? Ne löytyivät viime kesänä Alicanten Zarasta ja tulevat varmasti olemaan paljon käytössä tänä kesänä. Vajaamittaiset housut näyttävät hyvältä niin korkkareiden kuin balleriinojen kanssa ja koitan etsiä samantyyliset housut vielä toisessakin sävyssä.
high heels 2hand / trousers Zara / shirt Zara / watch Boss / bag Lv / sunglasses Ray Ban
Mukavaa vappua kaikille! - Vastaan illalla edellisien postauksien kommentteihin :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Oh Celine

Jos multa kysyttäisiin mihin olen heikkona olisi listassa Ben&Jerry's jäätelön, vihreän minttuteen ja Ollin jälkeen aika vahvoilla myös laukut..Mä tykkään kauheasti laukuista, enkä oikein itsekään ymmärrä itseäni tässä asiassa.. Tai ymmärrän, mutta toisaalta en ;) Saatan ihastella iltaisin ihan luvattoman pitkän aikaa toinen toistaan kauniimpia laukkumalleja ja innostua kerta toisensa jälkeen laukuista, joista en ollut tiennyt aiemmin. Tällä hetkellä laukkukuume on nostanut päätään pahemman kerran ja olenhan luvannut itselleni yhden suloisuuden palkintona tästä paljon vaativasta opiskeluvuodesta. En kuitenkaan tiedä mikä ihanuus pääsisi seuraavaksi ilahduttamaan minua. Haaveissani siintää Pradaa, Mulberryä, Chanelia, Hermesiä, Vuittonia.. Ja Celineä. Viimeisin ihastukseni on tämä Celinen Trio - klassinen, ajaton ja tyylikäs. Mitäs sanotte, iskeekö teihin?
Ps. Kurkkaa kuvat meidän viime sunnuntain herkullisesta brunssihetkestä täältä! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Rakas isoveljeni

Olen saanut usein toiveita, että tekisin postauksia perheenjäsenistäni. Lempin, äidin ja Aneten (itseasiassa Anette on ystäväni, mutta hän on niin läheinen minulle, että voisin laskea hänet jopa isosiskokseni!) tunnettekin varmasti jo hyvin heidän blogiensa kautta, mutta tällä kertaa teen postausta isoveljestäni Alexista. Vaikka emme vietäkään Alexin kanssa niin paljon aikaa yhdessä kun siskojeni kanssa, on Alex minulle äärettömän tärkeä. Hän on ollut minulle monessa asiassa todella hyvänä mallina ja ihailen Alexin menestystä hänelle tärkeissä asioissa. Niinhän sitä usein sanotaan, että isoveljet ja isosiskot ovat usein esimerkkinä ja Alex on ollut minulle vaikuttavana mallina monissa jutuissa, kuten työhön liittyvissä asioissa.
Ihailen myös Alexin myönteistä elämänasennetta ja sitä, että hän on aina oma itsensä. Alex on hyvin päättäväinen ja onkin menestynyt hienosti. Ehkä Alexin ansiosta kirjoitan tässä muuten blogia ja hänen tsemppaukset ovat auttaneet minua tosi monissa (elämäni) tärkeimmissä tilanteissa. Soitin Aksille esimerkiksi ennen tärkeää työhaastatteluani ja psykologian kirjoituksia.. Ehkä taidan ottaa hänelle pikapuhelun myös kesäkuun alussa ennen kuin astun pääsykoesaliin. Tuleepas nyt kehuja, mutta Alex on niin valloittava persoona ja näin pikkusiskona olen hänestä todella ylpeä! :)
Minulla ei ollut Alexista omalla koneellani paljoa kuvia, joten nappasin tähän postaukseen kuvia hänen instagramista. Alex treenaa ahkerasti joten kuvissa vilahtaa myös treenikuvia. Sain muuten paljon inspiraatiota itsekin kuntosalilla käymiseen ja liikkumiseen kun juttelin hänen kanssaan treenaamisesta viime viikolla kun kävimme kahvilla. Kesällä otan lisää kuvia perheenjäsenistäni mukaanlukien Alexista :)

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit