aamun terveiset

Huomenta kaikille!

Nyt on taas niin paljon energisempi ja parempi olo kun heräsin ajoissa ja lähdin aamulla lenkille. Pitää nyt vaan tsempata ja yrittää ottaa kuudelta nouseminen ja aamulenkki jokapäiväiseksi tavaksi. Tässä on kieltämättä vähän haastetta, mutta ei sitä ikinä ainakaan kadu, jos vaan jaksaa kiskoa itsensä ylös vähän aikaisemmin :) Kirjoitinkin tästä aiheesta "paras tapa aloittaa aamu" -postauksen jonkin aikaa sitten, se löytyy täältä. Mutta oon huomannut, että mulle sopii kyllä paljon paremmin tällainen rytmi! Yritin jo nyt lomalla totutella tähän uuteen rytmiin, kun opiskelut alkaa, olisi mukavaa keretä aina aamuisin kuntosalille tai lenkille ennen koululle lähtemistä.

Nämä kuvat pikkusiskoni nappasi aamulla kun nautittiin kahvit omalla terassilla. Nyt ollaankin jo matkalla Jyväskylään, jossa vietetään päivä äidin ja siskon kanssa. Toinen siskoistani lähti Ruotsiin kielikurssilla, toivottavasti Lempillä on hieno reissu!

Ps. Ihastuin tohon uuteen Henri Lloyd paitaan todella paljon, se pääsi samantien päälle! Kyseisellä merkillä on mielestäni niin kauniita vaatteita! :)

Mukavaa päivää kaikille! Toivottavasti saadaan tälle päivälle edes vähän aurinkoa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

naughty lips


Ootte varmaan huomanneet, että tykkään käyttää aika paljon punaista huulilla. Eilisen meikkiin kokeilin Jane Iredalen uutuus huulikynää sävyssä naughty ja tässä nyt pientä raporttia kyseisestä tuotteesta. Kuvissa tämä näyttää muuten paljon kirkkaammalta, mitä oikeasti. Luonnossa tämä sävy on mielestäni ennemminkin viininpunainen.

Oon yleensä tykännyt käyttää eniten juuri hentoa vaaleanpunaista, ihan kirkkaan punaista tai pinkkiin taittavaa punaista. Tummempi punainen ei oo koskaan tuntunut niin omalta, mutta eilen kun testasin tätä, sävy näyttikin itseasiassa tosi kauniilta! Vähän vaihtelua! Etenkin syksymeikkiin tää voisi olla ihan täydellinen, vai mitä?
Kun tekee muuten luonnollisen meikin, huulet korostuvat paremmin.


Tää huulikynä levittyi helposti ja nätisti. Mä en käyttänyt tällä kertaa huultenrajauskynää, mutta aina saa tietenkin paremman ja siistimmän lopputuloksen kun rajaa huulet ennen punan levittämistä, etenkin silloin kun kyseessä on tällainen vähän "voimakkaampi" sävy. Silloin en yleensä jaksa rajata huulia, jos käytän esimerkiksi vaaleanpunaista tai muuten vaan hennomman sävyistä huulikynää / huulipunaa.

Tässä on aika vahva pigmentti ja myös pysyvyydestä plussaa. Koostumus oli sellaista kivan pehmeää ja huulilla tää tuntui kosteuttavalta. Monet punat kuivattavat tai muuten vaan ärsyttävät huulia, mutta tää tuntui yllättävän hyvältä. Mun pitää vaan ostaa tälle sopivan kokoinen meikkiteroitin. Yritin nimittäin teroittaa sitä vähän liian isolla teroittimella... Sen takia kynän pää on vähän epätasainen näissä kuvissa.
<
Nämä huulikynät tulevat myyntiin elokuun alkupuolella ja sävyvaihtoehtoja on yhteensä seitsemän.
Lisätietoa Jane Iredale tuotteista saat esimerkiksi täältä.
Tuote on saatu testikäyttöön.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ihana kesätuoksu

En ole muistaakseni koskaan aikaisemmin kokeillut Oriflamen hajuvesiä, mutta olen ollut tyytyväinen kaikkiin kyseisen merkin kosmetiikkatuotteisiin, joita olen käyttänyt. Tuotteissa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Lähdin siis mielenkiinnolla kokeilemaan, miltä tämä uutuustuoksu tuntuu. Mulla oli pitkään vähän sellainen käsitys, ettei edullisesti voi saada hyvää hajuvettä, mutta se osoittautui ainakin tämän suhteen vääräksi. Mä ihastuin nimittäin tähän tosi paljon ja kyseinen tuoksu onkin ollut mulla koko kesän ajan käytössä. En ole tainnut käyttää mitään muuta koko kesänä. Tämä Tenderly Promise maksaa siis tällä hetkellä Oriflamen verkkokaupassa 19,90€ (ovh 29,90), joten kyseessä on aika edullinen tuote. Hinnasta siis plussaa! Oon nimittäin saanut muutamaankin kertaan miettiä kassalla, että mitä tuli taas tehtyä kun yksi tuoksupullo on kustantanut yli 60 euroa... Silloinkin kirpaisi aika pahasti kun eräällä Espanjan lennolla laitoin tilaukseen yli 100 euron edestä pelkkiä hajuvesiä... Mutta aika monet tuoksut maksavat helposti jopa yli 60 euroa ja onhan se tietysti melko suuri summa rahaa yhdestä hajuvedestä. En kuitenkaan aio kokonaan luopua mun muutamista lemppareista, joita olen käyttänyt jo vuosikausia (kuten Gucci Guilty tai Armanin tuoksut). Näin opiskelijabudjetilla on kuitenkin välillä ihan hyvä säästää myös tällä saralla ja käyttää tällaisia edullisempia vaihtoehtoja. Ja tätä käyttääkin enemmän kuin mielellään, on nimittäin aivan ihanan tuoksuinen.

+ Yksi suihkaisu riittää, kaksi on jo liikaa. Tuote on siis riittoisa.
+ Hajuvesipullon muotoilu on käytännöllinen (pysyy hyvin kädessä ja korkki on helppo avata).
+ Pullo on nätti ja ulkonäön suunnittelussa on mielestäni onnistuttu. Vaikka kyseessä on edullinen tuoksu, se ei eroa mielestäni yhtään hinnakkaampien pullojen ulkonäöstä, tässä on mielestäni hyvin kauniit sävyt ja muotoilu.
+ Edullinen (19,90€)
+  Tuoksuna tämä on kukkainen. Tässä on muun muassa kieloa, pionia ja liljaa. Kokonaisuudesta on saatu mielestäni tasapainoinen ja raikas, samalla kivan "aistillinen". Tuoksu sai myös poikaystävän "hyväksynnän", hänkin tykkäsi :)
+ Melko kevyt, joten sopii mielestäni parhaiten arkikäyttöön.

Oriflame lahjoittaa muuten jokaisesta myydystä Tenderly Promise hajuvedestä 0,75€ lahjoituksen World Childhood -säätiölle. Tavoitteena on auttaa laiminlyötyjä, hyväksikäytettyjä ja hylättyjä lapsia, sekä antaa heille mahdollisuus parempaan elämään. Kyseessä on erityisyhteistyö Ruotsin prinsessa Madeleinen edustaman World Childhood -säätiön kanssa.

Mikä on teidän lemppari kesätuoksu?

Tuotteen löydät halutessasi Oriflamen verkkokaupasta täältä
Oriflame Tenderly Promise hajuvesi on saatu testikokeiluun. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit