arvostelussa louis vuitton kalenteri

Ehkä kaksi mieleisintä ostosta LV liikkeistä ovat olleet Small Ring Agenda Cover -kalenteri sävyssä Rouge Fauviste sekä Alma laukkuni. Molemmat ovat vilahtaneet useaan otteeseen blogin puolella, mutta tarkempaa katsausta olen tehnyt ainoastaan Almaan. Nyt olisi vuorossa kalenterin arvostelua, sillä tätä toivottiin eilen :)
Vaikka käytän ahkerasti myös Onenotea, en osaa luopua tällaisen perinteisen paperisen kalenterin käytöstä. Louis Vuittonin kalenterit ovat aina miellyttäneet silmääni. Ensimmäisen kerran harkitsin kalenterin ostamista Helsingin liikkeessä muutama vuosi takaperin. Tuolloin Speedy laukun hankkiminen meni kuitenkin kalenterin edelle - mietin liikkeessä pitkän aikaa kalenterin ja Speedyn väliltä.
Viime kesänä olin poikaystäväni kanssa Palmassa ja päätimme poiketa Louis Vuittonin liikkeessä. Olin pitkään ihastellut Small Ring Agenda Cover -kalenteria sävyssä Rouge Fauviste ja kysellytkin sitä Helsingin liikkeestä moneen otteeseen. Helsingistä tätä kalenteria en saanut, (oli päässyt loppumaan) mutta voi sitä hymyn määrää kun tämä upeus tuli Palman Louis Vuittonilla vastaan. En tainnut miettiä sekuntia pidempään ;)
Nyt kalenteri on kulkenut kanssani noin puolen vuoden ajan, enkä voisi tyytyväisempi olla hankintaan. Nahka tuntuu hyvin kestävältä, eikä kalenteriin ole tullut pienen pienintäkään käytön jälkeä, vaikka se pyöriikin usein laukun pohjalla. Se näyttää edelleen ihan uudelta ja on niin laadukkaan oloinen, että menee minulla varmasti koko elämäni ajan, niin opiskeluista työelämään.
Olen ollut myös PM kokoon tyytyväinen. Halusin pienen ja näppärän kokoisen, kuitenkin sellaisen mihin mahtuu tekemään hyvin kaikki tarvittavat merkinnät. Kalenterista löytyy myös taskut esimerkiksi tärkeille käyntikorteille. Isommat taskut (joissa kulkee kätevästi mukana mm. valmennuskurssin lukujärjestys ja muita tärkeitä lappusia) löytyvät kalenterin etu- ja takakansien sisäpuolilta.
Ja hyvä vinkki! Itse hankin kalenteriin ensimmäiset sivut Louis Vuittonilta ja muistan niiden maksaneen ihan liikaa (hinta noin 50 euron kieppeillä). Kuten täällä postauksessa mainitsinkin, hankin Helsingin Akateemisesta kirjakaupasta sivut tähän kalenteriini noin 10 eurolla. Kirjakaupoissa on myynnissä Filofaxin ja Timexin täyttöpaketteja, jotka ajavat asemaansa oikein hyvin ja niiden hinta pyörii siinä noin 10 euron paikkeilla. Mielestäni nämä 10 euron sivut ovat oikein hyvät! Näissä on mm. pystysarakkeet, sekä suomalaiset juhla- sekä nimipäivät.
Louis Vuitton kalenteri , Louis Vuitton kalenteri arvostelu , Louis Vuitton Small Ring Agenda Cover kalenteri sävy Rouge Fauviste , Lv kalenteri
Olen ollut tyytyväinen tähän hankintaan - säilyy vuodesta toiseen kauniin näköisenä ja ilahduttaa päivittäin arkea, sekä opiskeluita :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka! 😊

Kiitos tosi paljon sinulle kommentistasi ja kehuista <3 😊 Tämä ilahdutti päivää! 😊 Tosta kalenterista se seuraava koko voisi olla myös tosi hyvänkokoinen. Se on hiukan isompi, muttei mielestäni liian iso kuitenkaan. Kannattaa ehdottomasti käydä liikkeessä kurkkamassa noiden kalentereiden kokoja vielä tarkemmin. 😊 LV kalenterit ovat kyllä tosi kauniin näköisiä ja vaikuttavat niin laadukkailta. 😊

Oikein mukavaa viikkoa sinulle ja kaunista talvipäivää<3
annikasandra
annikasandra,
Kiitos itsellesi, kun pidät blogia, jota on mukava lueskella! 😊 Vaikutat niin mukavalta ihmiseltä. Kiitos samoin! 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229