asu kuopiossa

Syksyyn sopii aina kauniisti maanläheiset sävyt. Ruskeat nahkanilkkurit on hyvä valinta syksyn pukeutumiseen. Nahkanilkkurit kestävät aikaa kun niitä muistaa huoltaa riittävän usein. Jalassa on luottofarkut MassimoDutilta, sillä mustat farkut sopivat mielestäni parhaiten etenkin syksyyn ja talveen (jos sinulla on etsinnässä korkeavyötäröiset, lämpöiset, kestävät ja jalassa hyväntuntuiset farkut, kurkkaa tämä postaus). Kaulalla lämmittää tähän vuodenaikaan sopiva huivi Burberryltä. Suosittelen myös Marja Kurki huiveja. Acnen yksilöt ovat saavuttaneet suuren suosion, niiden laatua en ole vielä itse testannut. Olalla keikkuu lukioaikainen hankinta Louis Vuitton merkiltä... Minulla on kieltämättä viharakkaus suhde monogram-kuosiin, mutta päivän mittaiselle kaupunkikierrokselle laukku on ihan täydellinen. Ray-Ban aurinkolasit tummanvihreällä linssillä ovat käyttökelpoiset ja tuovat kivan lisän asuun vuodenajasta riippumatta. Tämän syksyn muodissa kun korostuu yksityiskohdat.
ankle boots Ecco / pants Massimo Dutti / coat H&M / scarf Burberry / bag Louis Vuitton / sunglasses Ray-Ban Aviator (löytyy täältä)
Tällä asulla kävin Kuopiossa kaupungilla poikaystäväni kanssa. Kävimme kahvilla ja katsomassa tulevaa asuntoamme, nyt on allekirjoitukset paperissa :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Heippa Myy! Itseasiassa kaikki Marja Kurki huivini taitaa olla kirppislöytöjä. Ihan hullua, että joku heittää kirppikselle niin kivannäköisiä ja laadukkaita huiveja... Katsoin netistä niin Marja Kurki merkillä on oma nettikauppa, josta löytyy kyseisen merkin huiveja (http://marjakurki.com). Ja Marja Kurki liike löytyy myös Helsingistä, osoitteesta: Pohjoisesplanadi 25–27
00100 Helsinki. Liikkeen aukioloajat on ma–pe 10.00–19.00
la 10.00–17.00. Myös Stockmannin verkkokaupassa näkyy olevan Marja Kurki merkkisiä vaatteita ym, tosin valikoima ei näytä olevan kovin laaja. En osaa sanoa, että olisiko Stockmann liikkeessä parempaa valikoimaa Marja Kurki huiveista (osaisiko kukaan sanoa?) Jos löydän lisää paikkoja missä myydään kyseisen merkin huiveja, niin kirjoitan sinulle 😊

MK huiveja minulla ei ole ainuttakaan, mutta täytyy kyllä katsoa niitä tarkemmin kun tulee jossain vastaan, että löytyisikö sellaista mieleistä (tai varmasti voisi löytyä). Laadukkaita huiveja kun ei voi olla koskaan liikaa. Huiveja tarvitsee aina ja niillä saa helposti kivan lisän asuun 😊 Ja Suomessa kun on muutenkin niin viileää, että huivit ovat kovassa käytössä syksystä kevääseen saakka.

Rentouttavaa illanjatkoa, toivottavasti tästä oli jotain apua 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Hei Salla!

Kiitos kovasti! Olen innoissani muuttamassa Kuopioon 😊 Kuopio tuntuu sellaiselta oikealta valinnalta. Siellä tuntee olonsa jotenkin kotoisaksi ja jotenkin niin hyvä olo aina olla siellä. Olen tykännyt Kuopiosta siitä lähtien kun kävin siellä ensimmäistä kertaa ja sinne hain myös yliopistoonkin ensimmäisenä vaihtoehtona 😊 Toivottavasti ensi syksynä opiskelupaikka avautuu kyseisestä kaupungista. Laitan ton paikan korvan taakse ja otetaan sinne ehdottomasti iltalenkki jokin päivä poikaystäväni kanssa. Kirjoitan myös sun blogin ylös ja käyn kurkkaamassa sieltä sun lempparipaikat Kuopion suhteen. Kaikki vinkit ovat kyllä enemmän kuin tervetulleita 😊 Yliopistolla, kirppiksillä ja jääkiekkopelissä olen käynyt, sekä kaupungilla kierrellyt, mutta paljon on kokematta ja näkemättä.

Mukavaa syksyn jatkoa ja kiitos kivasta kommentistasi 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229