Daniel Wellington Rose Gold

Aloitetaas nämä Helsingin reissun postaukset vaikka ostoksista! Tai tarkemmin sanottuna ostoksesta. :) Lomalla en tainnut ostaa ruokien ja juomien lisäksi muuta kuin tämän kellon, tähän ruskean nahkarannekkeen sekä joitakin vaatteita Hietsun kirppikseltä. Kierreltiin jonkin verran alennusmyyntejä läpi, mutta en oikeastaan löytänyt mitään, mitä erityisesti tarvitsisin tai mistä olisin todella paljon tykännyt. Täytyy sitten viimeistään alkusyksystä katsoa vähän tarkemmin, tarvitsenko jotain syksylle tai talvelle, mutta kesävaatteita ei oikein viitsi hankkia lisää, kun niitä voi kuitenkin loppujen lopuksi käyttää niin vähän aikaa. :) Ja tuli jotenkin tosi hyvä mieli siitä, että ne vaatteet mitä hankittiin siskojen kanssa, ostettiin käytettynä. Siitä tulee aina eri tavalla hyvä olo kuin uutena ostamisesta! :)

Tästä kuvissa näkyvästä Daniel Wellingtonin kellosta olen haaveillut ja kun yhtenä päivänä kierreltiin kauppoja läpi, huomasin sattumalta tämän olevan Timanttisilla -30% alennuksessa. Nukuin kuitenkin vielä yön yli ja pitkän pohdinnan jälkeen päätin käydä hakemassa tämän itselleni. Olkoon tämä palkintona kevään kandiurakasta ja kesätyöpaikan saamisesta, sekä kiva muisto onnistuneesta pienestä lomasta siskojen kanssa. Kelloa mun tulee käytettyä ihan päivittäin ja tämä on varmasti vuosienkin päästä sellainen hankinta, josta tykkään.

Kellon suhteen mietin "hetken" valkoisen ja mustan kellotaulun väliltä päätyen kuitenkin tähän mustaan. Molemmat ovat tosi kauniita, mutta tämä tuntui kuitenkin ehkä enemmän ns. omalta. :)

Ps. Kiitos tosi paljon mukavista kommenteista mitä ootte jättäneet! Mun oli tarkoitus vastata niihin nyt illalla, mutta täytyy sanoa, että nyt mun silmät on niin ristissä, että on ihan pakko painua nukkumaan. Vastaan niihin ajan kanssa heti aamulla! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Veera
Veera,
Ja lisäyksenä vielä edelliseen viestiin, että onhan esimerkiksi tuhansien eurojen kellot varmasti eri luokkaa, mutta en ainakaan tässä elämäntilanteessa halua/viitsi laittaa niin paljon rahaa kelloon, kun ajattelen, että se raha on järkevämpi laittaa esimerkiksi säästöön omaa asuntoa varten. 😊 Mutta näissä asioissa ei ole tietenkään mitään "oikeaa ja väärää", on vain eri tapoja toimia. 😊
Elisabeth
Elisabeth,
Itselläni on ollut myös ruusukullan värinen kello jo pari vuotta http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/02/arm-candy-essentials-watches.html ja mielestäni teit hyvän päätöksen! Rakastan omaa kelloa nimittäin edelleen 😉 xxx E http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229