Elämää Veeran kanssa

Heippa hei muruset! Blogini muutto tänne uuteen osoitteeseen merenhelmi.indiedays.com on onnistunut mitä hienoiten, ja listasin tähän postaukseen eri mahdollisuuksia seurata blogiani! :)
- Blogini Facebook sivujen kautta seuraaminen on todella kätevää! Facebook sivuille kirjoittelen kuulumisia ja paljastan silloin tällöin, mitä blogipostauksia on luvassa! Facebook sivuille myös kaikki uudet postaukseni päivittyvät automaattisesti ja sieltä ne löydät nopeasti, pysyen ajan tasalla ;) Facebook sivut löydät täältä.

- Bloglovin ja blogilista ovat nyt päivitetty!
- Bloglovinin kautta pystyt seuraamaan blogiani täältä.
- Blogilistan kautta täältä.
- Instagram on myös mahtava tapa päästä seuraamaan arkielämääni kuvien kautta. Instagramissa minut löytää @veeramerenhelmi -nimimerkillä.
Nyt syksyllä tulen antamaan kaikkeni blogille, rakastan tämän tekemistä yli kaiken! Ja suuri kiitos ja lämmin halaus kaikille uusille lukijoilleni, olette enemmän kuin tervetulleita joukkoon :) Ja ihanaa päivänjatkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka ihana <3

Tällä viikolla julkaisen teille arkimeikkipostauksen!! 😊 Se on luonnoksissa jo odottelemassa mutta tarvitsen siihen vielä muutaman kuvan kotikoneelta. Niin tämän viikon aikana! 😊 Mitä parhainta päivänjatkoa sinulle <3
merenhelmi
merenhelmi,
Oih ihana kuulla!! 😊 <3 <3

Kuvasimme muutamia viikkoja sitten videoita mutta niissä oli asetukset päin mäntyä, joten se olikin hankalampaa mitä ajattelin 😃 mutta kyllä pitäisi julkaista pikemmiten!!:)
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229