Ennen juhlia!

Voi kun minulla on ollut ikävä blogin pariin! Nämä muutamat päivät ovat menneet kirjastolla tenttiin lukemalla, sekä luennoilla käyden. Yhtenä päivänä poikkesin tapaamaan ystävää kahvittelun merkeissä, oli ihanaa pitää pientä taukoa lukemisesta. Kävin myös Instrussa, sekä urheilukaupoissa kiertelemässä. Instrumentarium liikkeestä saan muuten kotiuttaa yhdet upeat lasit! Menen käymään siellä uudelleen ensi viikon perjantaina, jolloin laitaimme linssit tilaukseen. Tosi mukavaa kyllä. Olen mennyt yksillä laseilla kuluneen vuoden, joten vaihtelu virkistää.
Nyt olen juuri bussissa matkalla perheeni luokse. Halusin lähteä käymään vähän kotona, sillä Jyväskylän asunnolla minulla ei ollut oikein mitään hyviä asuja viikonlopun Blog Awards juhlaa varten. En edelleenkään tiedä mitä puen päälleni! Pitäisi miettiä asu huomenna Helsingissä koittavaa työtapaamista varten ja etsiä jokin tyylikäs kokonaisuus lauantain Blog Awards iltajuhliin.

Huomenna aamulla lähden kohti Helsinkiä ja siellä olisi tarkoitus olla sunnuntaihin saakka! Haluaisin käydä katsastamassa myös juuri avatun lempparikahvilani Starbucksin.

Nyt haluan toivottaa ihanat illanjatkot! Olen pian kotona ja alan heti lakkailemaan kynsiä ja muutenkin kaunistautumaan viikonloppua varten ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lotta
Lotta,
Moikka Veera! En tiennytkään, että sä käytät laseja! Itelläni on ollut jo 7vuotta lasit käytössä. Vaikka minulla on ollut nykyiset lasini 2v käytössä niin täytyy myöntää, että vaihtelu virkistäisi ja olenkin käynyt optikolla katsomassa uusia sankoja:) en oo ite vielä Starbucksiin viitsinyt mennä kun ajattelin, että siellä on varmasti hirveät jonot! Ehkä joku päivä ennen koulua käyn nappaamassa jonkun ihanan kahvin:) toivottavasti teillä on kivaa täällä Helsingissä! Nauttikaa kunnolla <3!! T. Lotta
merenhelmi
merenhelmi,
Moi Lotta 😊

Kiva kun laitoit kommenttia 😊 Kävelin tänään Starbucksin ohitse ja siellä oli todella pitkät jonot.. Niimpä ajattelin, että ehkä sunnuntaina käyn uudelleen katsomassa miltä näyttää 😊

Tämä päivä on ollut tosi mukava. Tässä odottelen juuri Helsinkiin saapuvaa ystävääni Anettea ja kirjoittelen blogia Stokkalla:)

En ole varmaan tainnut siitä kovinkaan usein blogissa mainita, että minulla on lasit välillä käytössä 😊 Tämän vuoden olen pitänyt laseja oikeastaan vain oppitunneilla, leffaa katsoessa ja kaupungilla, mutta nyt täytyy ottaa lasit ahkerampaan käyttöön kun näkö on huonontunut 😟 Onneksi on olemassa niin kivoja laseja ja piilareita kokeilin myös yks päivä! 😊

Kiitos <3 Kivat viikonloput sinullekin 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229