Gluteeniton pannukakku

​Gluteenittoman pannarin/lettujen ohjetta on toivottu, joten tässä olisi pannarin ohje. :) Olen jakanut tämän myös instagramissa aikaisemmin (minut löytää sieltä nimimerkillä veera_kautto). Tämä ohje on ollut mielestäni tosi hyvä! Pannaria onkin tullut tehtyä tänä talvena vähän liiankin usein. :D Aina kun tekee mieli jotain hyvää, on pannari nopea, helppo ja halpa herkku. Tästä tulee niin hyvä, ettei juuri huomaa eroa tavalliseen pannukakkuun verrattuna.

- 5 dl maitoa
- 3 dl perunajauhoja (siivilöi taikinaan)
- 3 kananmunaa
- n. 40 g voita
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa ja psyllium-rouhetta

1. Mittaa kulhoon maito
​2. Siivilöi perunajauho ja leivinjauhe taikinaan. Vatkaa sähkövatkaimella.
​3. Sekoita joukkoon rikotut munat, ihan vähän psyllium-rouhetta ja suola.
​4. Lisää sekaan sulatettu voi. Sekoita lopuksi sähkövatkaimella kaikki sekaisin.
​6. Paista uunin keskitasossa noin 200 asteessa niin kauan, kun pinta ja pohja ovat saaneet kauniin värin (noin puoli tuntia). Uunissa oon käyttänyt kiertoilmaa.

  • Food

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229