Hiuko palaa...


Voih mikä ihana viikonloppu! Meille tuli eilen ystäviä käymään ja nautimme hyvässä seurassa äidin tekemää herkullista omenapiirakkaa, itse tehtyjä rieskoja, sekä hedelmäsalaattia! Herkuttelimme myös suklaalla, katsoimme telkkaria ja juttelimme pitkän aikaa.. Teki kyllä hyvää pieni rentoutuminen, sillä kouluviikko oli aika voimia vievä.. Maanantaista perjantaihin annoin kaikkeni niin liikunnalle, opiskelulle kuin blogillekin, enkä pitänyt niin sanotusti yhtään vapaata arkiviikolla. Mutta toisaalta se tekee minulle ainoastaan hyvän mielen, jos panostan ja annan kaikkeni itselleni tärkeisiin asioihin!
Eilen aloitimme siskoni Lempin kanssa meidän jo perinteeksi muodostuneen "lukupiirin" iltakymmenen maissa ja opiskelimme hiukan.. :D Tänä viikonloppuna panostan nimittäin vähän enemmän lukemiseen (tentit lähenee..), sillä ensi viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä viettämään pidennettyä viikonloppua Helsinkiin! ;) Luvassa olisi ehkä hiukan juhlimista, kahviloissa herkuttelua, sekä I Love me -messuilla käymistä!
Tänään oon oikeastaan ollut vaan valokuvattavana (ensi viikolla kuulette tästä lisää!), meikannut, tehnyt blogia, opiskellut ja viettänyt aikaa perheen kanssa!
Bloggailua ja hedelmäsalaattia!
Ja vähän opiskelua..
Tarvitseeko tähän sanoa mitään... Rakastan herkkuja. Niin ja Ollille terveisiä, että saimme nämä tuliaiseksi ;)
Meidän suloinen Paavo!
Tytöt herkuttelivat ja katsoivat pitkän aikaa sarjoja koneelta.. Taidankin tästä liittyä heidän seuraan!
Tän lauantai-illan suunnitelmissa olisi saunomista, porealtaassa istumista, rooibosteen juomista ja hiusnaamion tekemistä!
Ps. Olisiko tällaisille kuulumispostauksille kiinnostusta?? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei Kata <3

Sillä ajattelin kysyä teiltä asiaa, koska ennen kirjoitin paljon enemmän kuulumispostauksia ja nyt se on jotenkin unohtunut, mutta pyrin taas kiinnittämään siihen paljon enemmän huomiota...

ja kirjoitan teille paljon kuulumispostauksia!! <3<3

Ihanaa päivää sinulle upeus<3
merenhelmi
merenhelmi,
Joo voin tehdä!! 😊 <3<3

Oon joskus blogin alkuaikoina tehnyt videoita, mutta voisi taas tehdä !:)
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229