IHANA HUIVI

Kuten kirjoitin viikonlopun kuulumispostauksessa, kävimme sunnuntaina äidin kanssa kuvaamassa teollisuusalueella. Valitettavasti huomasin juuri, että osa kuvista jäi näköjään pöytäkoneelle perheeni luokse, mutta tässä nyt muutama otos :) Viime perjantaina löytämäni Marja Kurki huivi pääsi ensimmäistä kertaa asukuviin ja voi miten tykkäänkään siitä. Sopii mielestäni niin kivasti MassimoDutin tikkitakin kanssa yhdistettäväksi.
Olemme muuten suunnitelleet äidin kanssa, että alkaisimme enemmän kuvailemaan asuja yhdessä! Miten mukava yhteinen harrastus kun tulee enemmän pohdittua erilaisia asukokonaisuuksia, mielessä onkin paljon asuja jotka odottavat vaan kuvaamista :) Jos haluat käydä kurkkaamassa ne kuvat, jotka otin äidistä viikonloppuna ne löytyvät täältä.
Ja muuten kuuluu oikein hyvää! Lukemisen suhteen on nyt hiukan kiinni otettavaa, eilinen meni nimittäin markkinoinnin tentin parissa ja tuntuu, että olen muutenkin vähän jäljessä! Mutta voi sitä tunnetta kun painoin eilen superväsyneenä ja huojentuneena: "tentti valmis". Edellinen kerta ei ollut mikään menestys joten halusin uusia sen. Ainakin tuntui siltä, että tentti meni ihan hyvin tällä kertaa.
Mutta nyt haluan toivottaa aurinkoista ja ahkeraa päivää kaikille :) Ps. Sain tänään viimeisetkin pääsykoekirjat omaksi ja oon niin innoissani kun pääsen tekemään merkintöjä ja alleviivauksia! :D Heh, pienessä on ilot ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Mutta tosiaan en missään nimessä estäisi ketään seuraamasta tai kommentoimasta! <3
merenhelmi
merenhelmi,
Heippa ihana ja anteeksi, että vastaamiseni on näin viivästynyt! 😟 Toivottavasti huomaat vielä vastaukseni 😊 Kiitos jälleen tosi ystävällisestä kommentista, olipas ihana päivän piristys tämä! 😊

Riisimaidosta kyllä tykkään, etenkin marjojen kanssa ja pirtelöihin sitä tulee usein myös laitettua. Jos haluaa tehdä maidottoman pirtelön niin toi riisimaito on tosi hyvä vaihtoehto kun sopii maidottomalle ruokavaliolle. Tai en itse ole kokonaan maidottomalla ruokavaliolla, mutta olen vähentänyt maidon käyttämistä niin senkin takia tulee kokeiltua kaikkia eri vaihtoehtoja 😊 Kiva, että kokeilit yhdistelmää. 😊 Ja halauksia sinulle, sekä oikein rentouttavaa ja onnistunutta viikonloppua! 😊 Mä oon juuri matkalla perheen luokse ja on kyllä mukavaa mennä käymään kotona 😊 Hih kiitos vielä kerran <33 Arvostan sitä, että jaksat tulla niin usein kommentoimaan tällaisia viestejä!:)<3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229