Joulua kohti!

*Yhteistyössä Lumene
Tein aikaisemmin postauksen Lumenen joulukalenterista. Tässä omia suosikkeja niistä tuotteista, joita kalenterista on tähän mennessä avautunut (kuvat on otettu muutamia päiviä sitten, joten kalenterista on avautunut näiden lisäksi lisää tuotteita).
Jos haluatte, että teen esimerkiksi erillisen postauksen jostain tietystä tuotteesta, laittakaa kommenttiboksiin viestiä (kalenterin koko tuotelista löytyy täältä).
Nordic Chic Huulipuna - Sävy 11 Kevät Mini

Pirteä sävy ja esim. kevyeen arkimeikkiin ihan täydellinen. Huulia ei välttämättä tarvitse rajata ollenkaan. Just sellainen nopea ja helppo tuote viimeistelemään arkimeikin ja jota voi kuljettaa laukussa mukana ja lisäillä tarpeen tullen päivän mittaan. Kosteuttavan tuntuinen huulilla kuten luvataankin. Tätä huulipunaa on myynnissä yhteensä jopa 16 eri sävyssä.

Nordic Chic Silmämeikin pohjustusvoide 5ml

En oo aikaisemmin käyttänyt kuin harvoin silmämeikin pohjustusvoidetta ja nyt olenkin miettinyt, että pitäisi ehdottomasti käyttää tällaista tuotetta useammin! Tämä kyllä oikeastikin auttaa pitämään silmämeikin siistimpänä pidempään. Jos levitän nopeaa arkimeikkiä tehdessä esimerkiksi vain vähän vaaleaa luomiväriä en ole käyttänyt tätä, mutta etenkin silloin, kun teen huolellisemman silmämeikin tällaista kannattaa ehdottomasti käyttää. Tuote sopii myös huulimeikin pohjustukseen mistä plussaa!
GEL EFFECT kynsilakka

Näissä lakoissa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Paljon eri sävyvaihtoehtoja. Tykkään myös näiden koostumuksesta. Ei ole liian vetistä eikä liian paksua. Helposti levittyvä.

GEL EFFECT Hoitava Alus- ja Päällyslakka 5ml

Kätevää kun on alus- ja päällyslakka on niin sanotusti samassa paketissa. Aluslakka auttaa värilakkaa levittymään tasaisemmin. Lisäksi tuote parantaa värilakan kestävyyttä ja pysyvyyttä.
SISU Hoitava kosteusvoide 15ml

Näistä kalenterin kosteusvoiteista mun lemppari. Jotenkin älyttömän ihana ja erilainen tuoksu kuin muissa kosteusvoiteissa, joita oon käyttänyt aikaisemmin. Tosi erilainen hyvällä tavalla! Tuoksusta tulee mieleen sellainen raikas metsä, kesän mökkireissut ja pihasaunassa saunominen. :) Ja itse voide tuntuu täyteläiseltä ja on hoitavan tuntuinen.
Mä teen töitä vielä pari päivää, jonka jälkeen pääsen perheen luokse viettämään joululomaa! <3
Rauhallista viikonloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229