Kimalletta kynsiin Essieltä!

Olen täällä ihan ihastuneena Essien "Luxeffects" uutuuskokoelmaan upean sävyisiä glitter-päällyslakkoja. Kyseisillä lakoilla saa näyttävän näköiset kynnet vaikka pikkujouluihin, talven juhliin, ihan arkeen tai muuten vain itsensä hemmotteluun. Viikonloppuna innostuinkin lakkaamaan kynnet Essien punaisella lakalla ja päälle levitin kultaista kimalletta! Äitikin huomautti ohimennen - ompas neidillä kauniin näköiset kynnet :)
Luxeffects-lakoissa on 4-5 eri kokoa olevia kimallehiutaleita ja helmiäishippuja (kuulostaapas ihanalta) ja lopputuloksesta tulee mielestäni huolitellun ja juhlavan näköinen. Jos käyttää hillitymmän sävyistä kimallette kuten valkoista helmiäistä, saa tyttömäiset ja tosi kivat kynnet arkeen! Nämä ovat siis päällyslakkoja, joilla voi levittää kimalletta sävylakkojen päälle.
Kulta ja tummansininen ovat lempparini.
Viime viikonloppuna kokeilin näitä ensimmäistä kertaa! Pariksi valitsin Essien kirkkaan punaisen lakan ja tämän uutukaisen kullan: yhdistelmä oli täydellinen :)
Ensi viikonloppuna kokeilen uutta yhdistelmää, ehkä sinistä ;)

Kun olen ehtinyt kokeilemaan lakkojen enemmän, laitan kuvia eri sävylakkojen + glitterlakkojen yhdistelmistä (kynsissä) :)

- Tuotteet saatu testaukseen blogin kautta, Essieltä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei ja kiitos kommentistasi <3 Nää on kyllä on tosi kauniin sävyisiä 😊 Tykkään tosi paljon just tosta sinisestä ja punasesta, mutta muutkin on tosi kauniita <3

:) Kuvia tulossa! 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Noi on tosi kivoja lakkoja 😊

Marraskuun aikana luki esitteessä, että aika pian pitäisi olla myynnissä 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229