kolme erilaista asua Sorelin inspiroimana

Viime viikolla olin yhtä hymyä kävellessäni postista kotiin mukana täydellisesti tähän vuodenaikaan sopivat bootsihenkiset saappaat ja nilkkurit, jotka olin valinnut SOREL-merkin valikoimista. Kyseinen merkki on tunnettu moderneista, tyylikkäistä ja laadukkaista kengistään.. Itse koitan parhaani mukaan suosia laatua niin vaatteiden kuin asusteidenkin suhteen ja olinkin hyvin iloinen päästessäni mukaan Indiedaysin ja SORELin yhteistyökampanjaan, jossa minun tuli luoda kolme erilaista syys- ja talviasua näiden kenkien inspiroimana.

Mitä omaan arkipukeutumiseen tulee, olette ehkä huomanneet, että käytän aika pitkälti samoja asusteita. En osta kovin usein uusia kenkiä, huiveja tai laukkuja, mutta ne mitä ostan, valitsen sellaiset, jotka kestävät aikaa ja sopivat tyylinsä puolesta minulle vielä vuosienkin päästä. Tätä samaa ajatusta halusin tuoda myös näihin asukuviin, joihin laitoin tarkoituksella kaikkiin SOREL-kenkien lisäksi Burberryn klassikkohuivin, sekä helmikorvikset. Myös mustat housut näkyvät kaikissa asuissa, kun pohja on luotu yksinkertaisilla vaatteilla, saa kenkiä ja asusteita vaihtamalla kokonaisuuteen vaihtelua.
1. Women's Scotia Lace Boot

Ihastuin kaikista eniten näihin mokkkaa ja nahkaa oleviin tummanruskeisiin yksilöihin kauniin sävyn, sekä käytännöllisyyden takia. Suurin osa vaatteistani löytyy samasta värimaailmasta, joten kengät tulevat varmasti käyttöön ja näkymään jatkossakin useissa asukuvissa! Näissä on myös ripaus asennetta muuten tyttömäisen tyylin rinnalle ja kumipohja, joka tulee minulla tarpeeseen. En halua muistaa montako kertaa olen kaatunut jäisellä tiellä... Ovat myös sellaiset, jotka näyttävät hyvältä ja tyylikkäältä tilanteessa kuin tilanteessa.

Ensimmäisen kokonaisuuden kokosinkin juuri maanläheisistä sävyistä. Yksinkertaista, klassista ja arkeen sopivaa.
2. Women's Tivoli Blanket Boot

Toinen asuni on kokomusta, joka toimii aina. Erityisesti niinä aamuina kun ei keksi mitään päällepantavaa on kauluspaitaan ja mustiin farkkuihin turvautuminen aina hyvä vaihtoehto. Mutta miksi valitsin juuri tämän asun nilkkureiden kanssa yhdistettäväksi? Blanket Boot -mallissa on yksityiskohtana syksyn sävyisiä kirjailuja, jotka korostuvat mielestäni parhaiten juuri mustan asun kanssa. Kauluspaita, istuvat farkut ja Alma-laukku tuovat asuun ryhdikkyyttä, huivi, sekä nilkkurit ripauksen rentoa ilmettä... Nämä ovat muuten tällaiselle mukavuudenhaluiselle kuin unelmat, vedenkestävät ja niin lämpöiset.
Kaksi edellistä asua ovat sellaisia, joita käyttäisin arkena, kolmannen kokosin viikonloppuja ajatellen, jolloin voi viettää aikaa esimerkiksi kaupungilla kierrellen ja kahvilassa istuskellen. Ylläoleva kokonaisuus toimisi loistavasti myös lähtiessäni kirjastolle opiskelemaan... Etenkin tähän aikaan vuodesta lämpöiseen villapaitaan kääriytyminen voittaa monesti kauluspaidat ja ohuemmat neuleet. Nämä saappaat, sekä supersize-villapaita ovatkin varma valinta kirpeisiin syys- ja talvipäiviin. Vapaapäivän asun ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä, särmää ja elävyyttä kokonaisuuteen saa yhdistelemällä eri materiaaleja keskenään. Kannattaakin rohkeasti kokeilla esimerkiksi mokan, nahkan ja villan yhdistämistä, kuten itse tein ylläolevassa kuvassa.

Kuva Vilma Taavitsainen
Mikä ylläolevista asuista oli eniten mieleesi? Itse tykästyin ehkä ensimmäiseen eniten.

Ps! Nämä SORELit ovat olleet niin hyvät jalassa, että suosittelen osallistumaan kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi vapaavalintaiset bootsit. Lukijakilpailuun pääset osallistumaan kampanjasivulla, täällä! SORELin löydät myös facebookista ja instagramista tunnisteilla: #SORELstyle ja @SORELfootwear Kannattaa kurkata inspiroivia tyylejä ja videoita kyseisten linkkien takaa, etenkin jos omistat jo saman merkin kengät.

Kuvat / pictures: Vilma Taavitsainen, Olli Markkanen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Oi kiitos kovasti ihana 😊 Tuli kyllä hymy huulille kommenttisi jälkeen. Kauniisti sanottu <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Hei Tiia ja todella paljon kiitoksia.

Arvostan suuresti sitä, että jaksatte kirjoitella tällaisia viestejä ja piristää päivääni. Kommentit ja palaute nimittäin ilahduttavat oikeasti tosi paljon ja vuorovaikutus on koko bloggaamisen "suola", vaikka välillä näihin viesteihin vastaaminen valitettavasti viivästyy, luen jokaisen sanan ajatuksella läpi. <3 Ja ihan mahtavaa kuulla, että mielestäsi blogini on parantunut vuosien saatossa. Tykkään tästä hommasta niin paljon ja on myös ilo kuulla, että siinä on tultu eteenpäin. Bloggaamisessa voi aina kehittyä ja edelleen on paljon kehitettävää, mutta askel askeleelta eteenpäin 😊 Tunnelmallista iltaa sinulle. Mä laitoin täällä kynttilät palamaan, teeveden kiehumaan, puhtaat pussilakanat sänkyyn ja rauhallisen musiikin soimaan. Kelpaa alkaa illanviettoon ja pian untenmaille 😊 Lämmin kiitos vielä kerran.
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229