kukkien keskellä

Tässä olisi päivän asua, jolla lähden pian kirjastolle. Minulta on usein kysytty, että mitä puen kun menen kirjastolle opiskelemaan. Talvella kannoin aina mukana vähintään yhtä lämpöistä villapaitaa, mutta näin keväällä ja kesän lähestyessä olen käyttänyt aika usein kauluspaitoja, sekä Dr Denimin housuja, jotka ovat ihan täydelliset kirjastolla istumiseen. Tänään valitsin ylleni Mangon vaaleat farkut, jotka ovat myös hyväntuntuiset jalassa ja kevyen Zarasta viime kesänä löytämäni paidan. Näillä siis mennään tänään. Eilen otin balleriinat jalkaan, mutta vaihtelun vuoksi laitan tänään korkkarit :) Koska tällä kertaa ei tarvitse raahata kovin paljoa kirjoja mukana on Neverfull MM laukku sopiva täksi päiväksi.
Heels 2hand / jeans Mango / shirt Zara / bag Louis Vuitton / watch Boss / sunglasses RayBan
Mua muuten vähän huolestuttaa tämä migreeni nyt. Tai sen takia, koska nyt on tasan viikko Jyväskylän pääsykokeeseen ja tasan kaksi viikkoa yhteisvalinnan pääsykokeeseen ja aamulla se alkoi jälleen.. Oon ottanut särkylääkettä ja toivon todella, että tämä menisi ohitse ennen kuin pääsen kirjastolle (tosin nyt se ei ole niin paha onneksi). En tiedä johtuuko tämä stressistä, mutta omasta mielestäni en ole nyt stressannnut, ainakaan kovin paljoa. Niin ja kiitos muuten kommenteistanne edelliseen postaukseen, vastaan niihin illalla kun tulen takaisin kotiin :)
Aurinkoista päivää kaikille!
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Karoliina
Karoliina,
Joo on oikea. Laita ihmeessä viestiä! 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka Karoliina 😊 Kiva kuulla! Mä vastaan sulle ennen nukkumaanmenoa, teen vielä laskiksen harjoitustehtäviä ja pähkäilen sisäisen korkokannan laskujen kanssa.. Tsemppiä! <3
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229