LEOPARDIA

Lupasin eilen, että postailen asukuvien merkeissä, joten tässä olisi asua leopardihuivin ja marraskuussa hankkimieni Ecco Chelsea Boots nilkkureiden kera! Kyseisellä asulla kävin siskoni kanssa kahvilassa joululomalla, tietenkin lämpöinen villakangastakki oli harteilla matkan ajan. Punainen huulipuna toi mielestäni kaivattua piristystä tummanpuhuvien vaatteiden ja asusteiden kanssa yhdistettäväksi :) Mitäs sanotte kokonaisuudesta?
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia
Emilia,
Olen ihan vähän aikaa sitten alkanut vasta seuraamaan sun blogia, mutta täytyy sanoa että aivan ihanalta näyttää!! (: sun tyyli on niin ihana! Ja tuo laukku ahh niin ihana<3 paljonko se maksoi?
merenhelmi
merenhelmi,
Hei Emilia 😊

Kiitos tosi paljon <3 Ihanaa kuulla, että tykkäät blogistani ja vielä innostuit kommentoimaan! 😊 Oon ihan otettu tällaisesta kommentista, niin ystävällisesti kirjoitit, kiitos:)

Toi Alma maksoi muistaakseni n. 1300 euroa, mutta siitä on jonkin aikaa kun hankin sen. Se on kyllä ihana!!:') Sopii asuun kuin asuun ja musta laukku on tosi käytännöllinen 😊

Halauksen kera, kiitos kauniista sanoistasi ja tervetuloa seuraamaan blogiani! 😊 Luvassa on kauneuteen ja tyyliin liittyviä juttuja ainakin näin tammikuussa. 😊

Ihanaa päivänjatkoa <3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229