Lomaterveiset

Täällä kirjoittelen tätä postausta hotellihuoneen terassilla ja kello lähenee jo melkein puolta yötä, mutta tässä kuitenkin vähän lomakuulumisia täältä Turkista. Aamulla meillä on vähän aikaisempi herätys kun lähdetään bussilla kohti Oban kylää (varmaan rannalle koko päiväksi tai mitä nyt ikinä keksitäänkään). Tajusin muuten äsken, että olen unohtanut tällä lomalla koko kameran olemassaolon! Niin tiivisti olen viettänyt kaiken aikaa pikkusiskoni Linnean, äidin, sekä kummitätini Susannan kanssa. Oban kulmilla voidaan kuitenkin kuvailla ihan kaikessa rauhassa koko aamupäivä (paikallisbussilla pääsee Alanyan keskustasta Obaan. Paikallisbussi maksaa aina yhdeltä kaksi liiraa ja sillä pystyy matkustamaan bussin ajoreitin varrella pitkiäkin matkoja). Mulla olisi myös haaveena saada jokin ilta auringonlaskun aikaan kuvia merenrannalta.. Täällä aurinko laskee noin seitsemän, kahdeksan maissa, joten siihen aikoihin tulee kyllä suunnata iltauinnille joko huomenna tai ylihuomenna.
Tämä on kyllä ollut ihan täydellinen aivot narikkaan loma. Ollaan istuttu ja juteltu päivittäin monia tuntia Starbucksissa minttuteellä, luettu monia mielenkiintoisia ja hyviä kirjoja, kävelty päivittäin paljon yli kymmenen kilometriä, juotu litrakaupalla vettä, nautittu lämmöstä, säästytty ihon palamiselta, herkuteltu tuoreilla hedelmillä, uitu tunteja niin lämpöisessä merivedessä, syöty pehmistä enemmän kuin koko kesänä yhteensä (Hesburger: 0,50 liiraa yksi pehmis, joka on noin 0,20€) ja käyty iltauinnilla auringonlaskun aikaan.
Tämä netti muuten pätkii ja pahasti. On ollut yhtä taistelemista näiden postauksien tekeminen.. Mutta olen lukenut jokaisen teidän laittaman kommentin ajatuksella läpi ja vastaan niihin viimeistään kun palaan takaisin Suomeen. Kiitos teille kauniista sanoistanne ja viesteistä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku
Ansku,
Oi nauti! Täälä sataa vettä 😃
shoelover-lover.blogspot.fi/
merenhelmi
merenhelmi,
Joo, samoja terveisiä lähetti Anette ja siskoni Lempi.. Ei auta kuin kaivaa villasukat kaapista ja lämmittää takka keskiviikkoiltana. <3 Kiitos ja ihanaa iltaa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229