Maailma ylösalaisin

Kirjoitin aikaisempiin treenipostauksiin, että harjoittelen käsilläseisontaa ja sain silloin parilta lukijalta kysymyksen, että miten harjoittelen sitä. Niimpä kuvattiin tänään siskoni kanssa, miten me harjoitellaan. Tykätään näin kesällä treenata aika paljon myös omalla pihalla tehden muun muassa vatsa- ja selkälihaksia, punnerruksia, kahvakuulatreenejä jne. Niin sanotusti "tavallisten treenien" lisäksi meillä on myös tällaisia vähän hassuja ja "ylimääräisiä" tavoitteita, kuten käsilläkävely ja päälläseisonta... Ei ainakaan käy treenit tylsiksi kun niihin yhdistää vähän erikoisempia juttuja mukaan. Toki näitä voi harjoitella myös kuntosalilla! Meidän tavoitteena on siis käsilläkävelyn osaaminen, mutta ensin täytyy tietenkin harjoitella käsilläseisontaa... Muita tavoitteita mulla on myös sivuspagaatti ja voltin opetteleminen.

Mutta tätä käsilläseisontaa ollaan siis harjoiteltu ihan vaan laittamalla pehmeä patja nurmikolle, ottamalla vauhtia ja yrittämällä pysyä pystyssä! :D Yksi vaihtoehto on myös se, että esimerkiksi treenikaveri ottaa käsillä sinut vastaan, pitäen sun jaloista kiinni. Samalla voitte testata, pysytkö pystyssä ilman kaverin antamaa tukea. Itse olen harjoitellut myös ihan seinää vasten, kuten täällä postauksessa näkyy. Jokainen kerta vie eteenpäin. Tämä on oikeasti tosi hauskaa ja käsilläseisonnassa kehittyy myös yllättävän nopeasti!

Alapuolella olevissa kuvissa harjoittelee siskoni Lempi...

Vaikka nämä pihatreenit on tosi hauskoja ja mukavia näin kesällä, odotan kuitenkin tosi paljon sitä, että pääsen pian ohjatuille tunneille Kuopioon Kuntokeskus Huippuun ja treenaamaan myös kuntosalin puolelle yhdessä poikaystäväni kanssa :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Anne H
Anne H,
Voi vitsit miten hyvä fiilis tuli näistä kuvista ja tekstistä 😊 Olen itse entinen voimistelija ja aina välillä tulee hinku tehdä kaikkia voimisteluliikkeitä. Notkeakin olin ja sivuspagaatti meni helposti, nyt se on muisto vain ja olisi ihana saada nuo vanhat taidot takaisin. Vanhempana venyttely vaan on hitaampaa ja kärsimätön luonne aiheuttaa ongelmia 😃 Kerro sitten miten tuo spagaattihaaste etenee 😊

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/008730697918328883
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229