MERKKIPÄIVÄ

Tämän päivän kirppislöydöt - jokaiselle jotakin :)
U.S Polo, Polo by Ralph Lauren ja Sand (miesten vaatteita)
Mm. PTA, United Colors of Benetton
Tänään vietimme siis äidin kanssa päivää kiertelemällä kirppiksiä ja kävimme kahvilassakin vähän herkuttelemassa. Tai no äiti pysyi tiukalla linjalla, minä etsin lautaselle pallomunkkeja ja korvapuustia ;) Nyt täytyy alkaa taas pysymään vähän tiukemmin gluteenittomalla linjalla. Jokatapauksessa teimme tosi hyviä löytöjä, joista suurin osa näkyvät tämän postauksen kuvissa. Eniten ilahduin kuitenkin Marja Kurki huiveista. Olin niin täpinöissäni löytäessäni ensimmäisen, mutta miten silmät levisivätkään kun pengoin korista vielä kaksi lisää! Kauniit huivit olivat vaan euron kappale, mikä muistutti minua jälleen siitä, miten hienoja löytöjä voikaan tehdä kirppiksiltä. Marja Kurki merkiltä minulta löytyy yksi huivi ennestään, mutta kuvissa näkyvien huivien sävyt vasta ovatkin mieleeni.

Tulee muutenkin niin hyvä mieli kun ostaa vaatteita käytettynä, kierrätys kunniaan :) Ostan vaatteita kyllä uutenakin, mutta pyrin suosimaan laadukkaita ja hyvistä materiaaleista valmistettuja vaatteita, jotka kestävät minulla mahdollisimman pitkään käytössä. Sama pätee asusteiden, kenkien ja laukkujenkin kohdalla :)

Marja Kurki
Oletteko te innokkaita kirppiksien kiertäjiä ja onko vastaan sattunut viime aikoina hyviä löytöjä? :)

Likes

Comments

merenhelmi
merenhelmi,
Hei Maria!

Harmi, että teidän paikkakunnalla ei oo paljoa kirppiksiä. Itseasiassa täällä missä perheeni asuu, ei oo täälläkään kovin monia. Siksi käymme usein Jyväskylän kirppiksillä. Jyväskylässä käymme monilla eri kirppiksillä kuten SPR kirppiksillä ja keskustan kirppiksillä. Sen takia käymme tosi monilla eri kirppiksillä, koska koskaan ei voi tietää, että mistä voi tehdä milläkin kertaa hyviä löytöjä. 😊

Joskus voi olla ettei löydä mitään ja joskus tekee taas tosi kivoja löytöjä. Niin tuurista kiinni! Ihanaa viikonloppua sinullekin Maria <3
merenhelmi
merenhelmi,
Heippa!

Kiitos kommentistasi! Se on kyllä hyvä, että netin kautta voi myös etsiä löytöjä ilman, että tarvitsee lähteä minnekään.

Hyvää viikonloppua sinulle! 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229