muutama tunnelmakuva työpisteeltä ja viikonlopun suunnitelmia

Heippa! Tässä muutama tunnelmakuva työpisteeltäni, jossa teen parhaillaan hommia. Viimeistelen viikonlopun aikana pari kurssia valmiiksi (tietojohtaminen, esimiestyö ja johtaminen) ja laitan ne palautukseen. Molemmissa edellä mainituissa kursseissa oli englanninkieliset kirjat ja voisin sanoa, että alan ymmärtämään kurssikirjojen englanninkielistä materiaalia jo melko hyvin (tai ainakin huomattavasti paremmin kuin viime syksynä). Vaikka sain lukiosta muuten hyvät arvosanat, englanti meni oikeasti ihan penkin alle. Kirjoitin siitä pistettä yli sen rajan, että pääsin läpi (aion mennä uusimaan sen jossain vaiheessa). Jokatapauksessa nyt olen opiskellut monia englanninkielisiä kauppatieteen kursseja avoimeen yliopistoon ja saanut niistä hyviä arvosanoja. Pointtina siis, että ei kannata antaa periksi, vaikka englanti ei aluksi sujuisi kuin tanssi. Luetun ymmärtäminen (ja ylipäätään vieraan kielen puhuminen, sekä kirjoittaminen) kehittyy todella nopeasti kun siihen alkaa tosissaan keskittymään. Ja vaikka alku tuntuisi vaikealta, täytyy vain luottaa itseensä, eikä antaa periksi.
Kahvia tulee varmasti menemään kuppi jos toinenkin näiden päivien aikana. Niimpä ilahdutin itseäni ostamalla vähän lisää astioita. Tiedän, astiat on mun heikkous! Pyrin kuitenkin ostamaan vain ne mitä oikeasti tarvitsen ;) Olen pitkään haaveillut Iittalan HotCool-laseista. Eilen kiertäessäni kirppiksellä kävi kyllä tuuri! Satuin löytämään kyseiset lasit eurolla. Toinen löydöistä on tämä musta, toinen vähän pienempi vaaleanpunaisella renkaalla. Tänään hankin Aino Aalto -sarjaa pari juomalasia sävyssä "sade". Ne löytyivät hyvästä alennuksessa ja sopivat nätisti Taika-astioiden kanssa käytettäväksi. Vielä jäin haikailemaan Iittala Ego -kahvikuppien perään... Täytyy muuten sanoa, että kaiken muun tavaran kanssa olen todella tarkkana siitä, etten halua mitään ylimääräistä, mutta astioiden (ja kosmetiikan, vaatteiden, kenkien, sekä laukkujen) kanssa välillä vähän lipsahtaa...
 
Nyt jatkan hommia vielä tunnin, jonka jälkeen laitan Jutta ja superdieetit pyörimään! Muita suunnitelmia viikonlopulle olisi käydä kävelemässä rannassa rauhallinen lenkki, mennä aamulla yllätys yllätys joogaan, leipoa ja tehdä pientä sisustussuunnitelmaa tämän asunnon suhteen!:) Sänky päiväpeittoineen ja tyyneineen olisi seuraava projekti. Myös peili olisi kiva löytää eteiseen! Mutta nyt teevesi kiehumaan ja hommien pariin!

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja rauhoittavaa viikonloppua. Vastaan mahdollisimman pian kommentteihin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
Pöh, eikä vilise virheitä, nyt kyllä edellinen anonyymi liioittelee ja kovasti! Mielestäni blogi on kirjoitettu hyvällä ja kirjoittajan näköisellä kielellä. Kirjoitusvirheitä nyt tulee kelle vaan, varsinkin jos paljon kirjoittaa. Itse pidän Veeran kielenkäytöstä kovasti. Ja muuten, olen aika tarkka siinä, huonolla suomenkielellä kirjoitettuja blogeja en viitsi edes lukea!
merenhelmi
merenhelmi,
Kiitos ihanasta viestistä 😊 Kyllä niitä virheitä tulee, mutta toivottavast ei ihan kauheesti 😃 Aurinkoista päivänjatkoa ja mukavaa kevättä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229