Muuttohuumaa


Aurinkoista huomenta! <3 
Mulle kuuluu oikeesti todella hyvää, toinen päivä Tampereella ja tää vaikuttaa ihanalta kaupungilta! Eilen pyörittiin ihanan kanssa kaupungilla, otettiin aurinkoa puistossa, tehtiin yhdessä ruokaa ja käveltiin iltalenkillä! On niin onnellinen olo!! :) 
Kävin myös hankkimassa kirjastokortin ja siitä vasta olenkin innoissani! Sillä tämän kesän aion opiskella ahkerasti kieliä ja kauppatieteitä. Eilen kävin tsekkaamassa yhden kirjaston joka vaikuttaa ihanalta paikalta opiskella jos sataa vettä. Aurinkoisina päivinä otan kirjat matkaan rannalle.

Ja muutama kysymys teille! :) Kiitos jo etukäteen vastauksista.

Mikä olisi Tampereella sellainen hyvä uimaranta, joka ei olisi kovin pitkän matkan päästä keskustasta ? 

Mitä kuntokeskusta suosittelisit Tampereen keskustan alueelta, jossa olisi mahdollisuus myös ohjattuihin tunteihin, kuten joogaan ja pilatekseen. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Terhi
Terhi,
Noista liikuntakeskuksista en niin tiedä, sillä itse käyn wfc:llä ja sen olen todennut parhaaksi 😊

Noista rannoista veikkaan/ jos yhtään olen sinuun tutustunut blogin kautta että voisit pitää Arboretumista vaikka se on lähinnä sellainen kaunis puutarha, sillä on kyllä vähän rantaakin.Juuri sellainen,jossa voisi lukea rauhassa ja ottaa samalla aurinkoa. Suosittelen lämpimästi Rosendahlin, Peltolammin sekä Tohloppin rantoja - eikä tuo Ratinan rantakaan kovin paha ole, tosin siellä ei kannata uida muuten kuin Hämeenpuiston puolella. Kaikissa niissä on hyvät rannat auringonottoon sekä uimiseen. Noista lähimpänä keskustaa on Ratinan ranta ja seuraavaksi Rosendahl,johon pääsee joko kävellen Pyynikin harjua pitkin 10- 15 min tai bussilla (varmaankin?) 21 😊

Tosi kiva katsoa tamperelaisena,että millaisena kaupunkina näät tämän. Loistavaa kesää sinulle Veera! 😊
www.blogger.com/profile/008903956957294777
Anonyymi
Anonyymi,
Suosittelen myös Arboretumia! Kannattaa ottaa vaikka eväät mukaan ja mennä käveleen/ottamaan aurinkoa ruusujen ja muiden ihanien hoidettujen kasvien keskelle. 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229