Muuttopäivä

Just nyt olen ehkä niin väsynyt kuin ihminen vain olla ja voi! Valvoin viime yön yskimisen takia ja alkaa pikkuhiljaa hiukan tympäsemään kun samaa touhua on jatkunut jo yli viikon ajan.. Oloa ei helpottanut sekään asia, että edessä häämötti muuttopäivä! Onneksi se hujahti tänään kuitenkin suht. nopeasti ja aamukymmeneltä viimeinenkin tavara sai oman paikkansa uudella asunnolla. Siitä olikin hyvä mieli jatkaa päivää laskentatoimen ja kansantaloustieteen luennoille. Iltapäivällä poikkesin vielä kirjastolla ja hain kätösiini niin kurssikirjoja kuin pääsykoekirjojakin ja opiskelumotivaatio alkaa olla aika huipussaan! Vielä kun saisin Ollin tänne viereeni niin kaikki olisi loistavasti :) Onneksi Olli muuttaa tänne jo tällä viikolla! 
Tässä olisi hiukan kuvia tältä päivältä..  Alapuolella kuva rivitaloasunnoista, jonne muutin tänään! Vaikka nämä rivitaloasunnot ovat opiskelija-asuntoja, saimme ihan oman, yhteisen yksiön! Tämä olikin yllättävän iso kämppä, ja meillä on oma keittiö, vessa, eteinen, pieni vaatehuone, plus isompi huone, jonne laitoin mm. koulupöydät ja sängyn, mahtavaa! :) 

 Tässä on urakkaa...

Oletko uusi lukijani? 
Mihin minä tänään muutin ja miksi? 
Opiskelemme yhdessä poikaystäväni kanssa Alkio-opistolla, joka on Suomen suurin avoimen yliopiston kursseja tarjoava kansanopisto. Suoritamme täällä mm. kauppakorkeakoulun perusopinnot avoimen yliopiston kursseina, sekä valmistaudumme ensi vuoden pääsykokeisiin. Asumme täällä ensi vuoden toukokuuhun saakka, jonka jälkeen elämässäni kohtaa aivan uudenlaiset tuulet! ;) 


Eikö olekin kaunista? Maisemakuvat ovat otettu ihan asuntomme läheisyydestä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Katriinan kaupasta 😊 Se on Jyväskylässä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Niimpä <3 Se onkin mitä ihaninta! 😊 Rakastan lenkkeilyä:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229