new bag


Yhden lempparibloggaajan (Fash n Chips blogin pitäjän) asukuvissa on vilahtanut ihastuttavia, pieniä nahkalaukkuja! Hänen kuvistaan inspiroiduin sitten itsekin kokeilemaan tällaista vähän pienempää nahkalaukkua..
Vaikka ensin vähän vierastin tämän laukun mallia, se näyttikin asukokonaisuuteen yhdistettynä yllättävän hyvältä. Tykkään tästä tosi paljon, eikä tämä kokeilu edes kustantanut melkein mitään! Löytyi nimittäin kirppikseltä muistaakseni eurolla (tai parilla) ja tuntuu ainakin hyvin laadukkaan oloiselta.
Joskus on kiva kokeilla jotain vähän erilaista ja hypätä pois siltä omalta mukavuusalueeltaan! Voi yllättyä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hei Dahlia 😊

Kiitos <3 Niimpä olen samaa mieltä 😊 Ihanaa aurinkoista päivää sinulle Dahlia 😊
merenhelmi
,
Moikka Tiina Eliisa ja kiitos kommentistasi jälleen <3:) Ihanaa kun jaksat niin usein ilahduttaa minua 😊 Kiitos rutistuksen kera 😊 Harmi kun kirjoitin sinulle äsken pitkän vastauksen, mutta kirjoitin vastausta bussissa ja netti pätkäs :/ yritän muistaa mitä kaikkea kirjoitin äsken 😊 Laitan postaustoiveesi ylös ja voisin kyllä jossain vaiheessa toteuttaa postauksen omista lemppariblogeistani. Seuraan aika paljon ulkomaalaisia muotiblogeja ja toi Fash n Chips - blogi on yksi lemppareistani 😊 Ja toi laukku on tosiaan kirppikseltä ja löysin sen ihan muutamalla eurolla (olisko ollut euron tai pari euroa..) eli tosi edullinen! 😊 Kiitos sinulle vielä kerran <3 Ja oikein aurinkoista, sekä iloista viikonloppua 😊