Rakas isoveljeni

Olen saanut usein toiveita, että tekisin postauksia perheenjäsenistäni. Lempin, äidin ja Aneten (itseasiassa Anette on ystäväni, mutta hän on niin läheinen minulle, että voisin laskea hänet jopa isosiskokseni!) tunnettekin varmasti jo hyvin heidän blogiensa kautta, mutta tällä kertaa teen postausta isoveljestäni Alexista. Vaikka emme vietäkään Alexin kanssa niin paljon aikaa yhdessä kun siskojeni kanssa, on Alex minulle äärettömän tärkeä. Hän on ollut minulle monessa asiassa todella hyvänä mallina ja ihailen Alexin menestystä hänelle tärkeissä asioissa. Niinhän sitä usein sanotaan, että isoveljet ja isosiskot ovat usein esimerkkinä ja Alex on ollut minulle vaikuttavana mallina monissa jutuissa, kuten työhön liittyvissä asioissa.
Ihailen myös Alexin myönteistä elämänasennetta ja sitä, että hän on aina oma itsensä. Alex on hyvin päättäväinen ja onkin menestynyt hienosti. Ehkä Alexin ansiosta kirjoitan tässä muuten blogia ja hänen tsemppaukset ovat auttaneet minua tosi monissa (elämäni) tärkeimmissä tilanteissa. Soitin Aksille esimerkiksi ennen tärkeää työhaastatteluani ja psykologian kirjoituksia.. Ehkä taidan ottaa hänelle pikapuhelun myös kesäkuun alussa ennen kuin astun pääsykoesaliin. Tuleepas nyt kehuja, mutta Alex on niin valloittava persoona ja näin pikkusiskona olen hänestä todella ylpeä! :)
Minulla ei ollut Alexista omalla koneellani paljoa kuvia, joten nappasin tähän postaukseen kuvia hänen instagramista. Alex treenaa ahkerasti joten kuvissa vilahtaa myös treenikuvia. Sain muuten paljon inspiraatiota itsekin kuntosalilla käymiseen ja liikkumiseen kun juttelin hänen kanssaan treenaamisesta viime viikolla kun kävimme kahvilla. Kesällä otan lisää kuvia perheenjäsenistäni mukaanlukien Alexista :)

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Olette ihania 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
voi kiitos Anna myös Alexin puolesta!! 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229